Nova entrega d’Hormigas blancas i enèsima polèmica. Aquesta vegada, per la presència de Carlota Corredera al plató. La presentadora habitual del programa és també una de les conductores de Sálvame, que la setmana passada va enviar els col·laboradors a casa per un positiu de Covid-19 que es va conèixer després del dilluns (i que podria ser de l’acomiadada Marta López). Ara els membres de l’equip han de seguir una estricta quarantena i aïllar-se durant 14 dies, independentment dels resultats de les proves PCR a les quals s’han de sotmetre. Però la periodista gallega era aquest diumenge a l’episodi que Telecinco ha dedicat a Julio Iglesias. Tota una sorpresa pels espectadors, que han inundat les xarxes socials de crítiques a la seva aparent decisió de desconfinar-se.

Carlota Corredera

Carlota Corredera, al plató d'Hormigas blancas malgrat l'aïllament per un cas de Covid-19 a Sálvame | Mediaset

Aparent perquè el programa no es fa en directe i normalment es grava uns dies abans de l’emissió. Normalment, el dijous anterior. Però és que el darrer dijous, dia 20 d’agost, Corredera i els seus companys de Sálvame ja havien estat apartats de la tele. Així que només hi ha dues possibilitats: o l’última entrega d’Hormigas blancas es va filmar extraordinàriament abans d’aquell dia o la presentadora passa de la quarantena. Mentre l’audiència brama a la xarxa, ella es defensa a Instagram.

“Soy apta para poder presentar cumpliendo el protocolo de medidas de seguridad preventidas antiCovid-19 establecido por Mediaset”, afirma. Però el protocol de l'empresa és clar: cal que les persones que hagin estat en contacte amb una persona infectada segueixin la quarantena obligatòria. Què ha canviat?