Potser busquen que tothom oblidi les negociacions amb Vox a Andalusia i que posen Ciutadans en un compromís però els darrers dies es parla més dels dirigents de la formació taronja pels seus affaires que no pas per qüestions polítiques. Dilluns vam saber que Albert Rivera i la seva parella s’han separat (el procés trenca famílies, deien) i dos dies més tard ens assabentàvem que el seu número 2, José Manuel Villegas, havia acabat igual amb la seva dona.

albert rivera beatriz tajuelo gtres

GTRES

I com que no n’hi ha dos sense tres avui també ha tocat parlar de la vida sentimental d’un polític de Ciutadans. O d’una, més aviat. El cantant veneçolà Carlos Baute ha desvelat a ‘Informalia’ el nom de la dirigent del partit taronja amb la qual va tenir un romanç fa uns anys. Es tracta de Begoña Villacís, regidora de Ciutadans a Madrid i candidata a l’alcaldia a les eleccions municipals del mes de maig.

begoña villacis instagram

@begonavillacis

Ara tots dos estan casats (per separat) i tenen fills. De fet, Begoña Villacís ha anunciat aquesta mateixa setmana que està embarassada per tercer cop. Però el cantant llatinoamericà no oblida la madrilenya i parla així de la relació que van tenir: “La recuerdo con mucho cariño, no fue un romance muy largo pero sí muy bonito”.

Carlos Baute  telecinco

Mediaset

“No te sé decir el año exacto, pero ella estaba estudiando, debió ser en el 2001 o por ahí. Lo que sí sé es que éramos jovencitos y ya era una mujer muy guapa y simpatiquísima”. Carlos Baute, que en aquella època no era ni de bon tros conegut com ho és ara, té un bon record de la relació amb la regidora. Curt però intens. Potser per això s’anima a tornar a tirar-li els trastos: “Sigue siendo espectacular”.

Altres fonts consultades pel digital ‘Informalia’ confirmen la relació entre Baute i Villacís i expliquen que es van conèixer de festa en una discoteca de Madrid: “La química entre ellos fue immediata y se intercambiaron los números de teléfono. Quedaron varias veces para verse”. Però tots dos eren massa joves i no estaven preparats perquè la relació tirés endavant.

carlos baute gtres

GTRES

Malgrat assegurar que no vol entrar en qüestions polítiques espanyoles, Baute diu de Begoña Villacís que l’admira i que “no la vería mal como alcaldesa”. Potser aquest mes de maig el veiem amb Marta Sánchez fent campanya per Ciutadans. No us penseu pas que als mítings sonarà ‘Colgando en tus manos’. Molt millor el nou himne de la reina del pop espanyol: “Rojo, amarillo, colores que brillan en mi corazón y no pido perdón”.