La nit de Sant Jordi va ser especial per una parella catalana: el jugador del Barça Carles Aleñá i la seva nòvia de tota la vida Ingrid Gaixas. El jove migcampista va fer la nit del 23A el primer gol de l'Alabès-Barça que acosta l'equip a guanyar la lliga. Una explosió d'alegria que va tenir segona part quan Aleñá va arribar del viatge de Vitòria a Barcelona. La parella van sortir a sopar i el culer ha penjat una foto que ha despertat la conya i l'enginy de la plantilla del Barça. Els pesos pesants de l'equip trolegen Aleñá amb una frase secreta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te quiero amor mío!!!!❤️👫

A post shared by Carles Aleñá (@carlesalenya) on

WhatsApp Image 2019 04 25 at 11.53.52

Leo Messi, Sergi Roberto i Luis Suárez escriuen a l'instagram d'Aleñá després de la foto dels joves amants. Hi publiquen la mateixa misteriosa frase en clau: "titiriti". Què significa? La cantarella "tariro tariro, mujer y marido" quan dos nens a escola es fan un petó i els companys canten que es casaran. O una nit de sexe desenfrenat entre adults amb música sensual "tiriri tiriri". És evident que al vestidor visitant del camp de l'Alabès van felicitar efusivament Aleñá quan el jugador va rebre un missatge, foto o àudio de veu de la seva espectacular nòvia Ingrid. Un golet? Una sorpresa a casa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹🌹🌹

A post shared by ✖️ Ingrid Gaixas ✖️ (@ingridgaixas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Al solecito ☀️🏝 #day5

A post shared by ✖️ Ingrid Gaixas ✖️ (@ingridgaixas) on

La jove catalana tenia 15 mil seguidors al seu imprescindible instagram, quan Aleñá va fer un gol al desembre. Ara ja en té 32 mil. A aquest ritme, a cada gol: 20 mil followers més i un fill. El bon ambient al Barça fa somiar els seus seguidors i les WAGS.