Joan Manuel Serrat augmenta la família, és pare de tres fills, Queco, Maria i Candela, i també és avi de cinc nets i un sisè que està en camí. De tota la família Serrat, sens dubte, l'únic que ha continuat el seu camí sota els focus des del món de la interpretació és Candela Serrat, l'actriu de la família. Tot i que els seus dos germans grans decidien passar una vida al marge de la fama i la popularitat que podia portar el seu cognom, la més petita dels tres decidia formar-se com a actriu, quan, durant la seva carrera professional va conèixer a Daniel Muriel, amb qui es va casar i està formant una família amb la seva primera filla de 4 anys Mèrida i la petita que naixerà en un mes. L'intèrpret de Paraules d'amor ja prepara la benvinguda d'un nou membre

Candela Serrat i Daniel Muriel es convertien en pares per primer cop durant la pandèmia, i gairebé quatre anys més tard anunciaven la gran notícia que els convertia en pares per segon cop. Ho feien d'una forma casolana, natural i molt tendra, com ells, amb una imatge de l'ecografia penjada a la nevera i rodejada de dibuixos de la futura germana gran, un embaràs que arribava amb molta expectació. Com era d'esperar, els seguidors i la premsa aviat volien saber tots els detalls, el sexe i el nom. La parella vivia un moment incòmode davant les càmeres quan Daniel Muriel patinava amb una resposta i deixava entreveure que estaven esperant una segona nena, però res, Candela Serrat aviat ho va desmentir i va assegurar que en aquest segon cop no ho voldrien saber fins al moment del part.

Candela Serrat embarás / Instagram
Candela Serrat embaràssada / Instagram

Al llarg d'aquesta dolça espera ens han anat regalant imatges i moments de tendresa com quan van decidir deixar en mans de la petita Mèrida el body painting de la corba de la felicitat, amb una imatge maquíssima de l'actriu. Ara, Candela Serrat, després de mesos inactiva per la xarxa, ha publicat una fotografia on ja podem veure la mida de la panxa, està a punt de caramel. Amb un vestit gris i una flor, just, damunt de ventre, hem pogut notar que comença el compte enrere pel naixement de la criatura, parlem de tan sols unes setmanes, la data prevista és el mes d'agost

El cert, però, és que aquest sisè fill no és l'únic nou membre de la família, fa tan sols un parell de setmanes, Socialité anunciava en exclusiva la nova parella de Luna Serrat, la neta preferida del cantant qui estaria enamorada de, ni més ni menys que Dani Ceballos, un futbolista del Reial Madrid. Tots dos s'intercanviaven missatges i comentaris per la xarxa i inclús, la neta del cantant va viatjar a Wembley per la final de la Champions de l'equip blanc. Molt fort. La capital madrilenya l'ha acollit tan bé que ha acabat trobant l'amor. 

Joan Manuel Serrat, amb 80 anys i retirat, haurà de donar la benvinguda al seu sisé net o neta i al xicot madrileny de la seva neta preferida, Luna Serrat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!