Vicente, Ramón, Miguel, Davinia, Mario, Nur, Noelia, Bea o Isarel. Algú recorda aquests noms? La veritat és que la tercera edició d'Operación triunfo, la darrera per TVE abans d'anar a Telecinco, va passar amb zero glòria i molta pena. Una edició maleïda que va ser un desastre total. Nois i noies que aspiraven al seu somni de cantants després dels èxits de la primera i la segona edició, però que en la majoria dels casos han hagut de deixar-ho estar i dedicar-se a una altra cosa.

ot 3

'Operación Triunfo 3' (TVE)

borja voces

Borja Voces a 'OT' (TVE)

Com Borja Voces. El madrileny no feia honor precisament al seu cognom i la seva vida no va seguir pel món de la música després de passar per l'acadèmia. Ara, 17 anys després, ha canviat de vida radicalment. Enrere queden aquells mesos on somiava en fer-se un lloc damunt els escenaris, però amb el temps, ell mateix va veure que allò no era lo suyo. En una entrevista per Fórmula TV demostra tenir la suficient autocrítica per dir obertament coses com aquestes: "Estuve a punto de dejarlo todo", "Descubrí que la música no es lo mío", "Ni tenía la mejor voz ni el mejor talento para ser cantante", "Mucha gente decía que nuestra edición era 'Operación fracaso'", "Tenía una carrera como actor antes de 'OT' y eso me destruyó porque me veían como un personaje" o "Conocí a Aitana y Ana Guerra en los Premios Lo Nuestro. Creo que me hizo más ilusión a mí que a ellas".

borja voces ara 2

borja voces ara

Borja Voces (@borjavoces)

Després del seu pas fugaç per la música, Voces va fer de tot. Feines per anar tirant com "Canal Bingo i Call TV, pero no me arrepiento de nada". La vida, però, li ha donat una segona oportunitat davant d'un micròfon, que ell ha aprofitat. I de quina manera. Fart que Espanya li tanqués totes les portes, va decidir fer les maletes i marxar cap a Miami, on des de fa uns anys, s'ha convertit en un dels presentadors estrelles de la cadena Univisión, presentant el telediari pel públic hispà, "el número 1 en toda la nación".

borja voces ara 4

Borja Voces (@borjavoces)

Va començar de zero amb una mà al davant i una altra al darrera: "Dejarlo todo y venirte a un país donde no conoces a nadie es muy complicado. España es un país que marca mucho a las personas con las coletillas: Borja, el de 'OT'". Ara, però, ja no. Ara és 'Borja, el de Univisión' i és una estrella televisiva.