Boris Izaguirre suma un nou llibre a la seva col·lecció. Presentador, locutor, col·laborador, guionista, escriptor... Al mediàtic li encanta l’espectacle, sent tot ell un show. I la seva última novel·la, en aquest cas autobiogràfica, pretén compartir aquests 49 anys “de gran mariconería”.

La relació que ha tingut amb els pares, especialment amb la mare, ocupa una part molt important. Això sí, el protagonista indiscutible és ell, en tota la seva esplendor. La seva infància no va ser gens fàcil, i és precisament un capítol que va viure sent molt petit el que l'ha marcat.

Comença explicant que a l’escola no ho va passar bé, tenint problemes amb professors i companys en estar sempre buscant cridar l’atenció: “Vaig rebre cops i insults”, va explicar davant Bertín Osborne. La seva homosexualitat va confirmar-se amb només sis anys, quan es meravellava observant el cos del seu germà de catorze.

 

A post shared by borisizaguirre (@borisizaguirre) on

Però ser homosexual a Caracas no era gens fàcil. Boris deixa un bombazo al llibre, explicant que amb només 13 anys el van violar tres homes: “Vaig patir una violació. Estic preparat per la incredulitat, perquè sembla increïble que la persona que sóc ara i que represento hagi passat per una situació tan tremenda. Ha estat molt difícil retrocedir a alguna cosa així, però m’importava molt explicar-ho”.

“Va passar molt a prop de casa meva però no podria dir qui van ser. Crec que ni els meus pares ni el meu entorn van voler prendre la justícia per la mà, i això em va ajudar a superar-ho. No vaig retrocedir tampoc en la meva sexualitat. Vaig considerar que aquest capítol no me la podia treure”, prossegueix contundent.

Boris Izaguirre 2 Telecinco

Telecinco

En una entrevista a El Español ha donat més detalls, destacant que no és una cosa estranya al seu país: “Alguns amics meus han passat per situacions similars, perquè és com si el gai s’ho mereixés. Violar al gai és com si fos amb la seva condició. És el primer cop que ho explico en primera persona. Va ser molt dolorós perquè un cop va passar, mai vaig tornar a veure’ls”.

Una duríssima confessió que ha marcat la vida del col·laborador.