La diva número 1 al món, amb permís d'una cada cop menys reconeixible Madonna, és Beyoncé. Estava anunciat que visitaria Barcelona el cap de setmana del 19 i 20 de gener però no hi ha una sola fotografia de la cantant. Alguns mitjans han donat per bona una foto de Beyoncé al restaurant Botafumeiro del carrer Gran de Gràcia sopant paella. Una pífia descomunal:  en realitat la foto és de l'agost de 2016, quan la cantant va actuar a l'Estadi Olímpic. Aleshores anava rossa i ara morena:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beyoncé at Botafumeiro Restaurant || Barcelona, Spain (August, 2016)

A post shared by The Carters (@beyjayslay) on

beyonce aeroport GTRES

GTRES

La primera foto és de fa gairebé 3 anys i la segona foto és actual, a un aeroport de Bombai fa un mes quan va actuar al casament de la filla de l'home més ric de l'índia. Si l'hereva de Zara té Coldplay, la rica hereva índia té Beyoncé. Queda clar que són imatges amb 3 anys de diferència. Desmentit que Beyoncé tornés a sopar paella amb quètxup, com han titulat alguns mitjans, l'únic del cert és que va arribar tota sola, sense el marit ni els fills en avió privat i es va instal·lar a l'Hotel Arts. Encerclada de guardaespatlles el secretisme és tal que ni fonts del món publicitari barceloní consultades per En Blau saben quina marca anunciarà la diva que pugui pagar-li el catxè. Alguns aposten per Pepsi.

beyonce pepsi

Pepsi

Paella amb Pepsi i tomàquet de pot. Una dieta impossible per la més gran entre les grans. Si viu i treballa a Catalunya podem dir que Beyoncé ha estat durant dos dies catalana. Què pensarà del procés?