El programa Sálvame, des del dilluns 28 de març, ha donat una volta de rosca al seu funcionament i ha incorporat nous canvis perquè millori l'audiència i l'espai torni a ser el que era en els seus inicis. Tanmateix, la cosa sembla que no acaba de millorar i, si segueix així, hi podrien haver més canvis. És a dir, nous acomiadaments que s'afegirien als de Carlota Corredera, Paz Padilla, David Valldeperas o Alberto Díaz. Uns canvis per millorar l'audiència de Sálvame que inclouen un programa propi per a Belén Esteban. I és que des del dilluns 28 de març a la tarda la de Paracuellos del Jarama treballa com a presentadora amb el seu propi espai Lo de Belén. Un format amb el qual es vol recuperar l'essència del difunt programa El diario de Patricia i amb el qual es vol enganxar a l'audiència portant a plató persones amb perfils molt cridaners. Tot i que la realitat és que el programa de l'Esteban no acaba d'engegar, ni tampoc de funcionar. Té els dies comptats?

belen esteban plora salvame 2

Belén Esteban / TELECINCO

A la televisió, el que realment importa, són les audiències. És a dir, el número total de persones que al final del dia han vist un programa de televisió. I és que els espectadors són els que manen. Si un programa té audiència, el programa segueix. Si un programa no té audiència, el programa s'elimina, desapareix, se'n va. Un fet que podria passar-li a Belén Esteban, de continuar en aquesta línia amb Lo de Belén. Doncs el programa no acaba de funcionar entre els espectadors. Un cop de realitat molt dur per a Belén Esteban que li està servint per adonar-se'n que l'interès que generava en un passat no és el mateix que genera en el dia d'avui. Un interès que es tradueix en audiències. Per exemple, el dia de la seva estrena, el dilluns 28 de març, la de Paracuellos va marcar un 14,6% de quota, no arribant ni al 15%. Una mala dada que ella no s'esperava i amb què, suposadament, es va agafar un gran cabreig. Així ho revela el portal La Razón: "Diuen que l'enrabiada va ser enorme, que li costava creure el seu fracàs, però les xifres no enganyen i mostren la realitat sense objeccions".

belen esteban mort fran alvarez telezinco

Belén Esteban / TELECINCO

belen esteban boca oberta salvame

Belén Esteban / TELECINCO

belen esteban promo programa

Belén Esteban / TELECINCO

"Estic nerviosa i il·lusionada. Serà una sorpresa i estic desitjant que comenci. Em sento fenomenal i em sorprendré fins i tot jo perquè porto molts anys fent televisió i és tot un repte per a mi. És una cosa nova i espero fer-la bé", va confessar Belén Esteban per a les càmeres d'Europa Press abans de debutar a Sálvame amb el seu propi programa Lo de Belén. Un nou repte a la petita pantalla, que podria tenir els dies comptats, que la de Paracuellos  del Jarama combina amb la seva empresa de menjar, 'Los sabores de la Esteban'. I és que la col·laboradora i ara presentadora de televisió és una dona a la que li agraden les emocions fortes i, tal com diu ella mateixa, "puc amb tot". Per aquesta raó en els propers dies, el 8 d'abril per ser més concrets, llançarà nous productes de menjar al mercat que ha estat preparant. Uns productes amb els que ampliara la gamma disponible que te actualment i que encara no se sap quins seran, ni tampoc si agradaran o no al seu públic. Triomfaran? O tindran la mateixa mala acollida que el seu programa de televisió?