La col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco, Belén Esteban, està en boca de tothom. Aquesta vegada el motiu no és cap altre que un micròfon obert. Doncs en ple directe de Sálvame, durant la tarda del dilluns 12 d'abril, quan es pensava que ningú l'estava escoltant, la de Paracuellos va donar curs a la seva llengua provocant la reacció del presentador Jorge Javier Vázquez, qui es va quedar atònit sense poder creure el que estava passant. De què parlem?

belen esteban Rocio T5

Belén Esteban, Telecinco

Tot va succeir just després d'una de les publicitats del programa. Belén Esteban, feliç i contenta, va entrar al plató amb la mascareta blanca posada i el seu mòbil a la mà. Ho va fer cantant la següent cançó: "Però qui pogués tenir la joia que té el gall, el gall puja... llança un polvorete". Un tema de l'artista Vicente Fernández anomenat 'El polvorete'. Una interpretació que va agafar per sorpresa al presentador. Jorge Javier, qui es trobava parlant amb el director del programa, Alberto Díaz, tot just escoltar Belén Esteban va dir: "Una cançó molt fina". Tot seguit, en relació amb la sèrie documental de Rocío Carrasco, i fent gala del seu sentit de l'humor, va afegir: "Una cançó preciosa, en altres programes porten a gent de Suïssa perquè canti". Fotos de Belén Esteban cantant al plató de Sálvame:

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Dona de Miguel Marcos, comentarista dels temes del cor, cuinera durant el confinament domiciliari, concursant de realities de Telecinco i ara també cantant revelació en rigorós directe. Belén Esteban ho té tot. És tot terreny. Perquè després diguin que no es guanya el seu milionari sou setmanal. Quina serà la següent faceta amb la que ens sorprengui?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat