Telecinco pateix d'audiència quan la princesa del pueblo fa vacances. Belén Esteban entra i surt de la cadena com Pere per ca seu. Aquesta setmana ha marxat al Regne Unit on estudia la seva filla Andrea Janeiro. La Esteban ha penjat fotos a un pub anglès i a la seva dreta apareix l'inhabitual Miguel Marcos. El flamant marit va refusar sortir a l'exclusiva del casament a Hola però no pot evitar fotos a instagram. I se'l veu molt canviat. El Migue s'ha deixat barba llarga i el fa més gros:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belén Esteban (@belenestebanmenendez) on

Al mes d'agost, ara fa tot just 30 dies, la parella tornava de la lluna de mel i l'home estava més moreno i prim. La vida de casat és més plàcida: bon menjar i bon beure. I a Londres fish and ships i pintes de cervesa. L'abans i després amb un mes de diferència:

belen esteban i migue aeroport GTRES

GTRES / Arxiu 22 d'agost

belen esteban i migue instagram

@belenestebanmenendez

Miguel ja llueix la corva de la felicitat. I és la mateixa Belén que explica com s'ho fan per estar tan feliços: pintes i patates fregides gegants a instagram des de Londres:

belen patates

belen cervesa

@belenestebanmenendez

Si el matrimoni és felicitat aquesta n'és la prova. Lluna de mel permanent del matrimoni Esteban-Marcos. I Andreíta ja no "se come el pollo" sinó papes i birres. Bon profit.