Begoña Gómez ha reaparegut després del confinament, que en el seu cas és doble perquè la dona del president Sánchez va ser infectada pel coronavirus. Totalment recuperada, ha volgut donar suport a la moda fent acte de presència a la passarel·la Cibeles. I ha causat sensació el seu nou look: uns cabells molt més cuidats gràcies a l'últim crit en perruqueria: metxes “melting”. Una tècnica de coloració que fusiona el color de la base del cabell i el de les metxes.

begoña gomez pelazo GTRES

Begoña Gómez amb una nova melena, GTRES

Fins i tot un diari hostil amb Sánchez com La Razón s'ha rendit al nou look de "la presidenta": "Lo que realmente ha llamado la atención es su melena con ondas semideshechas y un rubio luminoso y renovado. Crea ese efecto “pelazo” que luce Begoña Gómez". La 'segona dama' (la primera és Letícia) ha triat un vestit escotat negre i unes botes blanques que han causat sensació. 

begoña gomez EFE

Begoña Gómez amb un look molt afavoridor, EFE

Després de molts anys en què les dones dels presidents del govern espanyol eren poc vistes a les passarel·les, Gómez no ha desentonat al front row de la marca Devota & Lomba. Està espectacular fins i tot amb mascareta.

begoña gomez vestit negre GTRES

Begoña Gómez, a la moda, GTRES

Letícia ja té competència. En el seu regnat només ha conviscut amb dues segones dames: Elvira Fernández, Viri, dona de Rajoy i Begoña Gómez. I li fa ombra a la reina.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat