Jorge Javier Vázquez es caracteritza, entre moltes altres coses, per dir sempre el que pensa, i a qui no li agradi, que s'hi posi fulles. Més enllà de comentar i opinar sobre la fauna dels seus programes, les Anabels Pantojas, Yulens, Kikos Matamoros, Belenes Esteban i companyia, el presentador de Badalona té una vessant crítica quan es tracta de temes socials i/o polítics. Sovint es mulla amb l'altaveu que li donen els seus programes a Telecinco o fent ús de les xarxes socials. Especialment, quan ha de dedicar plantofades amb la mà oberta a segons quins partits polítics dretanosos. Admirador de Manuela Carmena a Madrid, inclinat cap a partits d'esquerres, tal i com sempre ha pregonat, les seves nates han anat a parar bàsicament a Vox o el PP. Com ha passat ara.

jorge javier cartel ig
Jorge Javier Vázquez / @jorgejaviervazquez

JJ no s'ha mossegat gens la llengua i li ha dedicat un missatge directe a Isabel Díaz Ayuso: “Para @IdiazAyuso . Gano más de 100.000 euros al año. ¿Me daría usted una beca para zumba? Me aburro mucho y lo estoy pasando muy mal”, li ha dit, amb tot el sarcasme del món. Al PP s'han donat per al·ludits i han reaccionat posant en marxa el ventilador via Twitter, responent d'aquesta manera: "Hola, Jorge. Habría que mirar las bases por si uno de los requisitos indispensables es estar al corriente de pago con Hacienda".

Des que Isabel Díaz Ayuso anunciés que les famílies amb ingressos superiors a 100.000 euros podrien sol·licitar beques perquè els seus fills estudiessin sense cost a instituts concertats o privats, tothom hi ha dit la seva. El seu portaveu, poc després, va ratificar la mesura d'Ayuso i, fins i tot, va assegurar que una família que ingressava 140.000 euros podia tenir dificultats per arribar a final de mes i es tractava de la classe mitjana. Però si al PP es pensaven que Jorge Javier es quedaria callat, ho portaven clar. El presentador de Sálvame ha respost de manera meravellosa: "En el próximo tuit me llamáis etarra y ya habéis echado el día. Saludos a la presidenta Isabel Díaz Ayuso y al comisionista pandémico de su hermano. Que pidáis esto vosotros, precisamente vosotros…":

Hi haurà contrarèplica del PP?