Aquest dilluns s'ha fet estrany pels qui engeguen el televisor a les 7:30 del matí. Un hàbit estrany que permet veure l'únic programa d'entreteniment que es fa a aquella hora: Aruseros d'Alfons Arús a La Sexta. Sorpresa dilluns per les 147 mil persones a Espanya (9,7% de share) que van veure la primera part del programa el divendres anterior. Què ha passat: quarentena, coronavirus a la redacció d'Arús, cancel·lació? Res de tot això. Un fet rar en temps de confinament: vacances de Setmana Santa.

alfons arus la sexta

La Sexta

Alfons Arús acostuma a pactar pels seus programes diaris que no s'emetin per vacances. Així passava amb Arusitys de 8tv. Mentre el programa de Josep Cuní s'emetia els 365 dies l'any, Arús feia vacances escolars i no s'emetia durant els períodes de Nadal, Setmana Santa i estiu. No només fa festa els festius sinó tota la setmana. Per compensar torna dilluns de Pasqua que és festiu a Catalunya, des d'on s'emet, però feiner a Espanya.

angie cardenas la6

La Sexta

Aruseros és dels pocs programes d'entreteniment que se segueix fent des d'un plató, a Esplugues de Llobregat. Pero El hormiguero de la mateixa Atresmedia se segueix emetent. Les xarxes s'han sorprès que Arús no surti en antena:

tatiana arus La 6

La Sexta

El que revolucionaria la TV és que quan torni Aruseros es faci com altres programes d'entreteniment Està passant o El intermedio: des de casa dels presentadors. El morbo de veure la casa d'Arús afegit a veure'l convivint amb la seva dona Angie Cárdenas. Arús, pioner en tantes coses, inventaria un nou format: el morning show reality del matrimoni de presentadors. L'audiència es dispararia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat