Inés Arrimadas va fer com Albiol: l'audiència de TV3 mirava el TN de Cruanyes, quan Sanchis presenta la cap de llista de C's canvien de canal i després hi tornen per mirar Polònia (17,1%). L'Arrimadas de mentida (inflada per les enquestes) va fer més que l'Arrimadas de debò, que punxa amb un 10,9%. El rànking dels candidats més vistos a TV3 té un president provisional: Iceta, seguit d'Arrimadas, Domènech, Riera i Albiol. La tensió amb Sanchis ja forma part del paisatge, veurem com li va amb els líders de l'extinta JxSí. La pregunta és cap a on va fugir l'espectador de TV3 de les deu a dos quarts d'onze. Va liderar El Hormiguero amb un convidat de la mateixa Antena 3. Karlos Arguiñano, que es vas crospir Arrimadas. Rico, rico.

arrimadas  TV3

TV3

La resta de l'access time, els programes previs a prime time, queda amb Cárdenas patint (6,3%) El intermedio en forma (9,9%) i 8 al dia punxant amb el candidat de Catalunya en Comú-Podem (3,6%). A l'espera de veure Gemma Nierga passant fred a Brussel·les entrevistant el candidat Puigdemont, el cert és que l'audiència no li ha fet justícia. Els seus esmorzars amb candidats han estat del poc que s'ha salvat d'aquesta campanya que havia de ser la repera i ha acabat mandrosa. Al xafardeig d'ensenyar la parella del cap de llista dels comuns s'hi va afegir un moment impagable: una llibreta on Xavier Domènech li va signar l'any 2015 que "Jo, Xavier Domènech, amb DNI ... i amb plenes facultats confirmo per la present que mai seré candidat a la presidència de la Generalitat". Un momentàs televisiu de chapeau per a 8 al dia i Nierga.

domenech  8aldia

dona domenech  8tv

8 al dia

La resta del dia deixa molts deures per a TV3. A partir de gener tindran l'ombra de l'IVA que els reclama Montoro, més de cent milions d'euros, que ensorrarien l'economia de la cadena i per postres veurem qui governa. Melero afronta la competència amb Al rojo vivo coneixedora que és un tità: ahir Ferreras va enlairar-se al 16,9%. TV3 comença a pensar en cares potents per fer una taula política de primer ordre. En Blau els avança que Josep Cuní podria tornar a treballar a TV3. De moment Ruth i Vador van amb el pilot automàtic: Tarda oberta lidera amb 11,8% sense necessitat de matinar per preparar el programa. I Està passant segueix a totes amb un 17,1% i fent que la futurible consellera de Cultura, Pilarín Bayés, els deixi retratats:

pilarin bayes  esta passant

Està passant-TV3

El dia deixa un últim titular: l'enterrament de Gran Hermano. A la làpida hi posarà GH (2000-2017): d'experiment sociològic a nyap.