A El programa de AR s'han aliniat dos astres catalans: Arcadi Espada i Andrea Levy. A la dreta Levy: "El PSC es un partido nacionalista, Ana Rosa", al centre-dreta Ana Rosa"Muy nacionalista no lo veo si ha apoyado el 155" i a l'extrema dreta Espada: "Tiene toda la razón la sra. Levy, sin ninguna duda". La polèmica venia per les dues grans obsessions unionistes: els mestres i TV3. Sobre el primer, Levy proposa una bústia de denúncies anònimes que el PSC rebutja i sobre el segon Levy proposa "No acudir a TV3 que es altavoz de los CDR" i José Montilla es va deixar entrevistar al FAQ's. Levy en còlera amb els seus 3 diputats més al Parlament. És tan ridícul que fins i tot Ana Rosa ha hagut de matisar Levy. Insòlit. Qui també es queda sol és Espada.

ana rosa ailla esapda T5

Telecinco (Clica a la foto per veure el vídeo)

Arcadi Espada té problemes amb la pronunciació d'algunes lletres. Però dedicar-se a les paraules sense saber pronunciar-les no és el que l'ha aïllat a la taula d'AR. Ha estat un altre cop per La Manada: "Estoy feliz en la cima, en soledad". Titllava el ministre Rafael Catalá de "cobarde" per dir que el jutge que volia absoldre La Manada tenia un "problema singular". Tots reien en amigable companyia d'Espada que exigeix saber si la violada per La Manada té una vida sexual que ell consideri "adequada". 

La quota catalana del matinal de Telecinco està coberta amb Levy, Espada i el favorit d'Ana Rosa: Albert Rivera. Del líder de Ciutadans provenen les inicials de El programa de A.R

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat