L'11 de març va ser la darrera vegada que els espectadors d'El programa de Ana Rosa van poder veure assegut a la taula el periodista Antonio Maestre. El col·laborador, sovint, assot de les dretes més ràncies i ultres, amb molta presència a l'altra banda de la taula (Indas i companyia), però també amb el biaix descarat de la pròpia presentadora per fer la rosca a les Ayuso, Abascal, Casado o Rivera.

maestre ana rosa

Telecinco

Doncs aquell va ser el darrer dia que el van poder veure en pantalla. Després el van convocar per tornar-hi el 26 de març, dijous. Dos dies abans va publicar a La Sexta la notícia que la presidenta de la comunitat de Madrid mantenia tancada una ala d'UCI de l'Hospital Infanta Sofía.

Després d'això, rep un missatge del programa: no cal que vagi l'endemà, com estava previst. "Pido explicaciones y me dicen que hay que reestructurar la mesa. No me dicen nada más". Des d'aquell dia, cap més notícia. Fins ara, quan Maestre ha demanat explicacions. Resposta: "Me dicen que dirección del programa está incómoda con mi posición crítica. Que no encaja con su línea editorial en esta situación. Que cuando pase el tiempo es posible que me vuelvan a llamar, o no. Que deje pasar el tiempo". Cosa que ell ja els ha dit que no pensa fer. La resposta, una galeta amb la mà oberta:

"Es una decisión exclusiva de la dirección. Que no le sirvo para su cometido de salvar a Ayuso. Siempre he sabido que era una apariencia de pluralidad. Para salvar la cuota". Caram amb Ana Rosa. Salvar a la soldado Ayuso, encomanar-se a tota costa a Santa Ayuso del Peperoni, com l'ha batejat El Jueves, i que la dreta estigui contenta. Lamentable. Així ho han vist, però, els espectadors, els que han sortit en la seva defensa i els que s'hi han abonat:

ayuso el jueves peperoni

Sigui com sigui, com bé diu aquesta espectadora, una llàstima, especialment, perquè els espectadors ens perdrem coses com aquesta, que li pintin la cara en directe a Ana Rosa Quintana i a col·laboradores amb tuf de naftalina com Isabel San Sebastián:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat