Telecinco es troba en la crisi més important de la història i no sap com reflotar les seves audiències. Tots els passos que fa són erronis. Després de liderar durant 33 mesos de forma consecutiva, perd 10 mesos, tot un curs televisiu, anotant, fins i tot, la seva pitjor dada històrica el mes d'agost, i el setembre no comença gaire millor. Amb totes les seves novetats estrenades, perd cada dia davant Antena 3. El seu model de televisió ja no funciona.

El mes de juliol passat es va anunciar la cancel·lació de 'Viva la vida', que va acabar les emissions el cap de setmana del 24 de l'esmentat mes. Al seu lloc es va emetre 'Ya es verano', el nou espai presentat per Frank Blanco i Verónica Dulanto. Aquest programa estava produït per Unicorn Content, la productora d'Ana Rosa Quintana, que cada vegada té més força en el grup de comunicació. Però ha estat un absolut fracàs.

Emma García MEDIASET
Emma García MEDIASET

Mediaset ja ha anunciat la tornada d'Emma García per a dissabte vinent, 1 d'octubre. La basca tornarà a ocupar-se de les tardes del cap de setmana, però en aquesta ocasió amb un programa produït per Unicorn Content, anomenat 'Fiesta'.

Marta Riesco fitxa per 'Fiesta'

Emma García no estarà sola en aquesta nova etapa. La presentadora estarà acompanyada per María Verdoy, i una gran sorpresa, Marta Riesco. La reportera deixa 'El programa de Ana Rosa' per participar en 'Fiesta'. Ja es va desvincular de l'espai matinal quan es va estrenar 'Ya son las ocho' amb Sonsoles Ónega.

Antonio David Flores i Marta Riesco MEDIASET
Antonio David Flores i Marta Riesco MEDIASET

És la primera col·laboradora confirmada de l'espai. En no ser la mateixa productora de 'Viva la vida', tots els col·laboradors seran totalment nous. Probablement, alguns rostres que ja haurem vist a 'Ya es mediodía' o a 'El programa de Ana Rosa'. De moment, no s'han donat més detalls.

Aquest fitxatge de Marta Riesco per 'Fiesta' és un nou cop per a Rocío Carrasco. Antonio David Flores està cada vegada més a prop de la seva tornada a Telecinco amb la seva ex en hores baixes i la seva actual parella en el focus mediàtic.

Paolo Vasile busca la manera desesperada de reflotar l'audiència de la seva cadena. Tanmateix, de moment segueix tretze són tretze i no veu que el seu model de televisió ja no funciona. Els espectadors es queixen de les mateixes notícies i els mateixos col·laboradors, amb programes amb la mateixa dinàmica.