TV3 segueix sent la cadena més vista de Catalunya. Ni les TV estatals que multipliquen per molt el seu pressupost ni les TV catalanes com 8tv o TVE-Catalunya no li fan ombra. Un cop acabada l'Eurocopa, Telecinco torna a caure i el mes de setembre, clau perquè marca l'èxit de la nova programació, TV3 és líder de molt.

A 23 de setembre, TV3 està en un 13,9% i la segueix Antena 3 amb un 11,3%. Èxit total. Però no tot han estat trumfos a la cadena pública. Aquest dimecres ha acabat un programa que només ha durat 4 setmanes: Lloguer a primera vista.

Adeu precipitat a Anna Simón.

anna simon TV3

Anna Simon, TV3

El nou reality de TV3 i la productora Magnolia TV ha mostrat durant quatre dimecres com conviuen una persona gran i una de jove que no es coneixen de res. L'audiència de les quatre emissions ha estat per sota de la mitjana de la cadena i amb una corva descendent. Cada setmana l'ha vist menys gent: 12%, 11,2%, 9,2% i l'últim programa 7,3%.

Només estaven gravats 4 programes per veure quin resultat oferia i ha estat decebedor, fins el punt que l'últim programa del típic resum de "Millors moments" ja no s'emetrà i s'estrena directament al web de TV3. Dimecres vinent a la seva hora s'estrena l'imbatible Joc de cartes, de la mateixa productora.

anna simon TV3 adeu

Anna Simón diu adeu, TV3

Aquest era l'últim frame del reality, Anna Simon diu adeu mentre tanca la porta fent la V de la victòria. El seu retorn a TV3 ha estat agredolç: un producte digne però que sota l'etiqueta de "reality" no acostuma a funcionar a la cadena.

Simón no acaba mai els seus programes a TV3: va marxar del programa de tardes Divendres, va ser substituta d'Eduard Farelo a Oh happy day i va ser substituïda a Persona infiltrada per Marta Torné. Ara sembla difícil que aquest Lloguer a primera vista renovi.

Els espectadors han trobat a faltar més Anna Simón: que sortís més temps i més esbojarrada. Semblava la seva mare.

anna simon lloguer tv3

Anna Simón al sofà, TV3

Com si fos un preludi del seu comiat, Anna Simón ha penjat un post a Instagram de final d'estiu donant l'esquena a càmera. Allà on les seves excompanyes de Zapeando a La Sexta com Lorena Castell o Cristina Pedroche ensenyen bikinis i postureig, ella dona l'esquena:

A bord d'una llanxa, pilotant-la i mostrant només la melena com del cantant del grup Europe, escriu: "Se acabó el verano y ya lo echo de menos. También te digo que a veces no sé si soy yo o Joey Tempest.
It’s de final countdown… tiriri ti tiriri ti ti…".

S'ha acabat l'estiu i el seu programa. No comunica on treballarà ara. Anna Simón podria deixar-se de lloguers i fer un Amor a primera vista, modern i no carrincló com el que planteja TV3 dins el Tot es mou.

És bona presentadora, si es deixa anar, si es "desmelena".