Andrea Levy, diputada del Partit Popular al Parlament de Catalunya, ha explicat a través del seu compte de Twitter els motius pels quals s’ha negat a ser entrevistada al Preguntes Freqüents.

El programa presentat per Laura Rosel hauria valorat convidar la vicesecretaria d’estudis i programes del PP, una proposta que ella ha rebutjat públicament al·legant que no vol justificar la “quota de pluralitat” de TV3. Levy explica que Vicent Sanchis, director de la cadena, li ha insistit en diferents ocasions perquè hi vagi: “Que facin un programa on els entrevistats no indepes no se’ls linxi”. La popular ha il·lustrat la seva explicació amb un vídeo del FAQ’s on Roger Maiol carrega contra Inés Arrimadas.

El comentari de Levy ha tingut desenes de respostes en pocs minuts. Una d’elles ha estat la del periodista Òscar Broc, que s’ha mostrat irònic davant la renúncia de la diputada: “No dormo pensant que Levy no pot parlar a TV3”. Aquestes paraules no han passat desapercebudes per a la política. Tots dos s’han enredat en una discussió amb desqualificacions personals incloses.

D’aquesta manera, Levy ha justificat la seva no presència als platós de la televisió pública catalana. De moment, ningú de TV3 ha contestat les seves paraules. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat