Ana Rosa Quintana se'n va de vacances. Dilluns vinent ja hi haurà El programa del verano, mentre la directora i presentadora del programa es pren uns dies lliures. Aquest divendres s'ha acomiadat dels espectadors de Telecinco i ho ha fet recordant que aquest 2020 ha estat molt dur, evidentment per raons òbvies.

ana rosa abans de vacances

Telecinco

La crisi pel coronavirus ha fet estralls i a Ana Rosa se li trencava la veu quan recordava com ha anat la primera meitat de l'any d'un curs televisiu que per a ella ha estat el més dur de la seva carrera professional: “2020 ha estado a la altura de ese refrán que dice que año bisiesto, año funesto. Hoy llegamos al final de la temporada, la más difícil sin duda, la que más ha exigido a la gente que hacemos este programa y a la sociedad española en su conjunto. Hoy somos los que salimos al balcón para aplaudirles a ustedes”.

programa ana rosa cartells gracies

Telecinco

Després de fer un repàs dels darrers mesos a nivell informatiu des del seu programa, ensenyant diferents connexions que van fer durant la pandèmia, o mostrant redactors ensenyant cartells donant les gràcies, la mateixa Ana Rosa ha continuat expressant tot el que sentia: “No ha sido fácil, pero esperemos haberles sido útiles. Ha habido días muy duros y este equipo ha estado a la altura. Han salido de su casa cuando nadie salía, han vuelto a sus casas pensando que podían contagiar a alguien, ha habido testimonios que se me van a quedar siempre en el corazón. Solo esperamos que hayamos sabido estar a la altura. Gracias por permitirnos hacerles compañía, por informarles, por entretenerles. Estoy tan orgullosa de este equipo..."... I trencava a plorar com mai, havent-se de tapar els ulls amb les mans, desconsolada. pots veure-ho clicant a la foto:

ana rosa plorant

Telecinco

Possiblement, el comiat que mai no hagués esperat fer.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat