El PP pactant amb Vox a la comunitat de Madrid, Cs pactant també amb el partit feixista... Els ultres entraran a Madrid como Pedro por su casa després que els seus compis mirin cap a una altra banda. Però ni Santiago Abascal, ni Javier Ortega Smith, ni Pablo Casado, ni Albert Rivera han estat capaços de treure de polleguera Ana Rosa Quintana. Probablement el pacte trifachito ja li està bé a la periodista. Fins i tot, tampoc s'ha arribat a irritar fins a l'extrem quan ha hagut d'escoltar polítics independentistes com Gabriel Rufián, Joan Tardà o Quim Torra. Sí, en canvi, ho ha fet aquest matí de dimarts ni més ni menys que amb Pablo Iglesias. Que AR no és podemita queda més que demostrat tenint en compte les (poques) vegades que l'ha convidat al seu programa.

ana rosa iglesias ministre

Telecinco

Tampoc sembla que ho hagi de fer pròximament. I més, tenint en compte els termes amb que avui ha parlat d'ell. Entre tanta negociació i tant de pacte pel govern espanyol, pels ajuntaments i per les comunitats, Quintana ha analitzat avui el paper d'Iglesias en les converses entre Unidas Podemos i el PSOE. I li ha sortit de l'ànima un "¿Pero le van a dar el ministerio o no le van a dar el ministerio? Porque yo ya, de verdad... voy a hacer una petición popular para que a Pablo Iglesias le den un ministerio y nos deje en paz ya. Que le den todos los ministerios que quiera”.

Pedro Sánchez Pablo Iglesias reunió 11 de juny 2019 EFE

Efe

¿Cómo queda Pablo Iglesias si no le dejan ninguna cartera después de llevar un mes diciendo y pidiendo, pidiendo, pidiendo... si no se lo dan va a quedar fatal”. Davant la negativa de Pedro Sánchez a concedir-li ministeris a la formació d'Iglesias i la insistència del Secretari General de Podemos en un executiu de coalició després de la investidura, Ana Rosa té clara la seva postura: "No puede haber otras elecciones". Pots veure el moment clicant a la foto:

ana rosa i iglesias plató2

Telecinco