Els líders polítics, en plena precampanya. Falta un mes per a les eleccions del 28-A i tots aboquen els seus esforços per a aconseguir el major nombre possible de vots. Els dirigents de les principals formacions polítiques passegen pels platós de televisió per semblar simpàtics a l’audiència i presentar-los el seu programa. Entrevistes a El Hormiguero, Informativos Telecinco... i a El programa de Ana Rosa.

ana rosa quintana telecinco

Mediaset

La periodista madrilenya ha protagonitzat avui un moment curiós. Una empresa comercialitza mitjons de colors amb les cares dels líders polítics espanyols: Pedro Sánchez, Pablo Casado, Pablo Iglesias i Albert Rivera.

mitjons podemos

mitjons ciutadans

Mediaset

Ana Rosa regala roba pels peus als seus col·laboradors, però troba a faltar un polític que per ella és important. On és Santiago Abascal? La presentadora no dubta a suggerir que facin també roba interior amb la cara del dirigent d’ultradreta: “No han hecho de Vox... Calcetines verdes. Ana Rosa Quintana ja s’imagina escalfant-se els peus amb Abascal, però sembla que el color li fa pensar-s’ho dues vegades: “El verde es difícil de combinar”.

santiago abascal riu ana rosa

Mediaset

El verd és difícil de combinar. Les idees ultradretanes de Santiago Abascal, també.