El programa de AR segueix en ple confinament sent El programa de Aaaarg. Aquesta setmana ha tornat a caure en la mentida i el groguisme el plena crisi sanitària. Ana Rosa Quintana segueix de la mà d'Eduardo Inda i una línia editorial ultradretana i groga. El programa difonia un vídeo d'un pobre home de Fuenlabrada penjat del balcó a punt de perdre la vida i agafant-se a la barana per pànic a morir. Com ho veia Ana Rosa? "Incívico rescatado por sus vecinos". Tot mentida.

incivico telecinco

Telecinco

Un vídeo locutat pel programa afirmava amb to greu: "Coronavirus, confinamiento, crisis. No todos pueden soportarlo (...). Juan, de 70 años, tras amenazar tirarse al vacío, está colgando del balcón. Nadie se lo explica, este vecino nunca ha dado problemas. Conductor de metro jubilado. Su familia le agarra". La veu en off del programa diu que és un suïcida. Es mentida.

aguantyaaaa t5

Telecinco

Canvien de teoria: al rètol afirmen que és un incívic per saltar-se el confinament sortint pel balcó. Tot fals. Els veïns li diuen a la reportera in situ un clàssic al carrer:  "Ana Rosa mentirosa". Aquí ho poden veure i escoltar al vídeo:

ana rosa t5

Telecinco

Ana Rosa té 64 anys i ja no hi veu bé. La veïna ho explica: "Le dio un mareo al pobre hombre e intentó agarrarse". La cínica Ana Rosa Quintana veient que s'han ficat de peus a la galleda un altre cop: "No vamos a entrar porque no sabemos qué pasó". Com? Si el seu redactor diu que es volia suïcidar: "No puede soportar el confinamiento y amenazó tirarse al vacío". I el kyron insulta el pobre septuagenari dient-li "incívico". La xarxa està fins els nassos d'Ana Rosa:

no icnivico

Telecinco

Acaba el programa i ja no era un suïcida, ja no era un incívic, ja només era "Rescatado". Em preguntes què és una fake new, Ana Rosa? "Fake new eres tú". Bulo rosa.