Ens encanta parlar dels fills, els pares, les mares, els germans, les germanes i els avis i les àvies dels famosos de la faràndula. Anem ara amb una VIP, concretament amb una patum de Telecinco, Ana Rosa Quintana. El passat 10 de novembre, EN Blau ja va ensenyar els fills de la presentadora d''El Programa de Ana Rosa'. Eren maquíssims, són maquíssims i continuaran sent molt molt macos. Ara, Ana Rosa n'ha parlat, tal com explica Look avui a la seva pàgina web.

Ana Rosa Quintana Telecinco
Ana Rosa Quintana Telecinco

Quintana, considerada 'La Reina dels Matins', ha passat aquest cap de setmana electoral amb els seus amics de la productora que ella mateixa dirigeix, 'Unicorn'. Amb programes com el seu mateix o altres com 'Cuatro Al Día' o '120 Minutos' (Telemadrid), la capitost d'Unicorn ha reunit desenes de treballadors dels programes per a celebrar l'èxit que, entre tots, estan tenint. Isabel Rábago, Ana María Aldón, Luis Rollán, Amor Romeira, Makoke... Una infinitat de VIPs s'han reunit en una casa de camp per a festejar juntament amb Ana Rosa: "@elprogramadear en pleno y aún no estamos todos. Gracias por vuestro aliento en estos meses. Qué maravilla reencontrarme con todos en la fiesta de @unicorntv". Una festa la qual, a més de xerrades, menjar i bona companyia, ha servit perquè Ana Rosa parla dels seus espaterrants fills.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anarosaquintana

Ana Rosa té tres fills de dos esposos diferents. Dos dels seus fills, Jaime i Juan, són bessons i ara ha parlat de tots ells: "Cada uno tiene sus cualidades y hay que dejarlos que se autogestionen. Que cada uno estudie lo que le dé la gana y haga lo que le apetezca. En familia hay una tolerancia, un apoyo y un respeto". Una cosa a què afegia una altra resposta a la pregunta que li feien sobre els seus fills. Van per a periodistes o presentadors? Sembla que no... "Yo creo que van más del lado de su padre que por el mío", reflexionava la màxima autoritat del programa líder dels matins. Veurem...

Ana Rosa i els seus fills bessons Archivo
Ana Rosa i els seus fills bessons Arxiu
Ana Rosa Quintana i el seu marit Juan Muñoz GTRES
Ana Rosa Quintana i el seu marit Juan Muñoz GTRES

A Ana Rosa se li torça el pla

Ana Rosa Quintana ha estat sempre una persona a qui la vinculen amb la dreta. És un dels principals flagells del govern, però el cert és que mai no ha demanat públicament el vot pels populars. Això sí, el moviment d'Ana Rosa que va anunciar just amb la cancel·lació de 'Sálvame' se li cau per complet: volia cobrir els matins i les tardes a partir de setembre perquè les eleccions anaven a ser a començaments de 2024, però amb l'avançament electoral anunciat avui per l'Excel·lentíssim President del Govern Pedro Sánchez Pérez-Castejón, tot se li va en orris. Què farà ara Ana Rosa? La resposta només la saben, de moment, ella, Unicorn i Borja Prado, conseller delegat de Mediaset España, successor de Paolo Vasile.

EuropaPress 5127784 periodista ana rosa quintana posa medalla honor acte final terrorisme
EuropaPress 5127784 periodista ana rosa quintana posa medalla honor acte final terrorisme