Per molte ganes que tinguem d'anunciar una notícia, a vegades, si ets mediàtic és millor saber guardar les compostures i amagar l'exclusiva fins que sigui el moment idoni.

"En esta foto salen dos personas", així ho ha anunciat Ana Morgade a les seves xarxes socials. La presentadora llueix davant el mirall amb un somriure d'orella a orella i panxeta. I és que com ella ha explicat, tenia moltes ganes de dir-ho: "estic embarassada". Feliç i afortunada són els adjectius amb els que es califica Morgade en aquest moment de la seva vida després de desvetllar el seu millor secret.

Ana Morgade embarassadaAna Morgade embarassada. | @ana_morgade_oficial

De fet, gairebé ningú coneixia l'exclusiva perquè els seus companys s'han quedat perplexos de la notícia i no han trigat a comentar-li.

Comantaris a la publicació d'Ana Morgade

Comentaris a la publicació d'Ana Morgade2

Comentaris a la publicació d'Ana Morgade. | @ana_morgade_oficial

Tot i rebre centenars de comentaris positius, alguns han deixat anar que potser aquest embaràs està destinat a assegurar-se les pensions del pare "que suelen ser siempre ricos". De fet l'han comparat amb la seva companya Pilar Rubio: "venga, otra Pilar Rubio". Uns comentaris de mal gust que esperem que no afectin aquesta gran sorpresa.

Però Ana ja va anunciar fa uns anys a una entrevista que l'il·lusió de la seva vida era ser mare, amb parella o sense: "no me importaría ser madre soltera porque haré lo que haga falta por conseguir ese propósito". Tota una cleca pels seus haters.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat