L’entrenador de l’equip de futbol de Nàpols va protagonitzar a l’últim partit un comentari molt desafortunat que l’ha posat al centre de la diana de totes les crítiques. Estava fent una roda de premsa quan una reportera d’una cadena italiana deixava caure que l’equip havia perdut moltes opcions d’endur-se el títol.

I com va contestar? Amb una resposta molt masclista. Perquè després de callar durant un breu instant, va etzibar: “Ets una dona, ets guapa i no t’envio a prendre per cul per aquests dos motius”.

A Zapeando han emès aquest fragment i Ana Morgade no s’ha pogut estar. Visiblement cabrejada i molesta, va esclatar: “Ni jiji ni jaja, que no estic d’acord amb el que diu aquest senyor. Ella sí que et pot enviar on sigui. I mira, jo sóc dona, no sóc molt mona i tampoc periodista, però et puc enviar a prendre per cul”.

Els companys van recomanar-li que no es posés a la seva altura, intentant interrompre-la. Tot i que el seu discurs semblava bastant guionitzat, amb una sobreactuació...

ana morgade  la sexta

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / La Sexta

Reacció exagerada o no, el que és evident és que conductes com la d’aquest entrenador són totalment denunciables. Tenint en el gest de Morgade tot un exemple.