Ana Guerra és coneguda amb diversos noms. Durant el seu concurs a Operación Triunfo n'hi ha que la coneixen com La Bikina, d'altres per Ana War. També us sonarà pel famosíssim "Pa mala yo'" que semblava que la catapultava a l'èxit, o potser també us sona per la seva divertidíssima anècdota amb el seu veí, qui apareixia a la televisió per explicar que estava fart de sentir-la cantar i toca el piano a totes hores. Els més fans de Los Serrano, segur que també la coneixeu per ser la xicota de Víctor Elías, el famós Guille de la sèrie. La parella de músics porten dos anys junts, i ben aviat es donaran el 'si vull' davant d'una llista de convidats que podria incloure ni més ni menys que la Reina Letícia. Molt fort. Però sembla que abans de passar per l'altar ja s'estan coent altres rumors

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VÍCTOR ELÍAS (@lalias3)

Amb una fotografia lluin els anells anunciaven el seu compromís, i després d'uns mesos d'expectació i de confirmar que la Reina Letícia estava entre la llista de convidats els quals rebria la invitació, Lydia Lozano, nova íntima amiga d'Ana Guerra, filtrava tot el disseny de la invitació formal de la boda. El dibuix dels dos gossets "Save the Date. Mamá y papá se casan y queremos que formes parte de su gran día" Tot molt romàntic i molt caní, però arran de l'última aparició pública de la cantant, han augmentat els rumors sobre aquesta 'paternitat' i les especulacions van més enllà dels dos gossets. Després d'un vídeo viral on s'especulava sobre l'embaràs, Ana Guerra ha deixat alguna pinzellada a l'aire sobre un possible embaràs. 

Durant la seva entrevista al pòdcast de Kapra, gravaven una part de la conversa de broma on ella deia de mentida que estava embarassada, i el vídeo es va viralitzar tant que diversos mitjans inclús van arribar a fer-n'hi ressò. Des d'aleshores, no havien tornat a saltar rumors d'embaràs, fins a la catifa vermella dels Premis de l'Acadèmia de la Música, on apareixia amb un vestit vaporós que li dissimulava totalment des de davall del pit fins als peus. La seva postura, la forma de col·locar-se davant la premsa, i la forma en què el vestit li amagava la forma del seu ventre i inclús les cames, han fet saltar totes les alarmes per mitjans com La Razón o Diez Minutos. A més, també s'ha analitzat la seva última publicació, on veiem a La Bikina mirant-se els dits a prop de la panxa, sota la frase "Igual se vienen cositas" Ui, ara sí que sí, a punta a l'arribada d'un 'bebesito'.

Ana Guerra premis academai de la música / gtres
Ana Guerra posant als Premis de l'Acadèmia de la Música amb un vestit que fa sospitar.../GTRES
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANA GUERRA (@anaguerramusic)

Tot és fruit d'especulacions i rumors, ja que, ni l'artista ni l'actor s'han pronunciat al respecte. De moment, la parella s'ha limitat en anunciar la seva alegria, el desig de casar-se i celebrar la cerimònia. Tots dos van sortir escarmentats de la brometa anterior amb l'embaràs i sembla que de moment no volen aclarir ni desmentir res sobre un possible bebé. El que està clar és que, si l'espera de la criatura és real i els hi coincideix amb la boda, Ana Guerra tindrà complicacions per escollir el vestit, per una embarassada cada dia conta. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!