L'aristòcrata, aventurer, excunyat de la infanta Elena, assot d'independentistes i defensor acèrrim de la pàtria, Álvaro de Marichalar, ha començat un viatge que el durà a donar la volta al món a bord de la seva moto aquàtica, de nom Numancia. Una mena de La vuelta al facherío en 80 días. El pintoresc personatge pretén emular l'expedició que van fer fa 500 anys Fernando de Magallanes i JuanSebastián Elcano. En principi, farà el viatge sol, però preguntat pel diari El Español si convidaria algú a anar de paquet al seu darrere, ell no ha dubtat en dir un nom: Carles Puigdemont.

marichalar

@alvarodemarichalar

Marichalar té una opinió molt agradable del president català, "no aguantaría ni una milla conmigo, es un cobarde. Es la escoria de la sociedad española. Aun así, es nuestro compatriota". Però justament per aquest afecte, "Lo embarcaría en Numancia y le enseñaría cuatro nociones básicas acerca de lo que es vivir de pie, de lo que es ser leal a Cataluña, a España y a uno mismo".

puigdemont

@carlespuigdemont

Segur que Puigdemont accepta la proposta. L'aventurer considera que el nacionalisme català es cura viatjant. Conèixer diferents països i cultures faria, al seu parer, que aquells independentistes als que "Les han comido el coco y hay que ayudarles. Cuando un nacionalista catalán o vasco llega a Perú o a Japón, siente el orgullo que significa ser español". Chim pum.

alvaro marichalar gtres

GTRES

El germà de Jaime de Marichalar duu poc equipatge. Entre ell, uns elements imprescindibles per anar pel món, segons ell: "tres banderas: la de España, la de la Unión Europea y una senyera catalana”. El citat diari se sorprén especialment per aquesta darrera: "es para homenajear y honrar a la mayoría de los catalanes, que viven bajo la dictadura de la mafia separatista", deixant anar una d'aquelles frases marca de la casa: "No hay nada más español que un gerundense; y si no, que se lo pregunten a quienes defendieron España en Gerona del ejército francés en la guerra de la independencia. Igual que un tarraconense o un barcelonés". 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat