La legislatura espanyola avança cap a un final sobtat imminent. Albert Rivera , el líder del partit que dona suport a la investidura i als pressupostos, ja ha tuitat que després de la sentència de la Gürtel, o Rajoy convoca eleccions anticipades o votarà una moció de censura perquè les convoqui algú altre. El tuit fixat, és a dir, aquell que sempre obrirà la seva xarxa social, és aquest:

rivera bandera EFE

EFE

Dos Riveras, el real i el de la pantalla de TV. Això és el que ens espera els propers mesos fins a la cita electoral. Rivera cuida més la imatge que el fons. La posada en marxa del seu discurs nacionalista de diumenge passat ("Solo veo españoles") va suposar el tret de sortida: bandera rojigualda descomunal, Marta Sánchez cantant l'himne i un reguitzell de neo-famosos per apropar Ciutadans a la idea de partit de govern. Les cadenes privades l'adoren:

ar rivera el rpograma de ar

Telecinco

albert rivera susanna griso Antena 3

Antena 3

Ana Rosa va entrevistar-lo el dia que Susanna Griso tenia a Mariano Rajoy, per contraprogramar el president del govern. I l'endemà que el número 2 de Griso, Albert Castillón, fitxés per Cs qui va entrevistar Rivera va ser la mateixa Susanna Griso a Espejo público. Ja ni se n'amaguen. És el nen mimat de les cadenes privades. Ferreras el tracta bé a La Sexta i Vasile fulmina l'únic programa polític que queda a Cuatro. Camp per córrer.

Entrevista a Albert Ribera 2

Mediaset

Però el seguidisme a les teles espanyoles privades està arribant al paroxisme. Paolo Vasile i Planeta fan de cheerleaders amb pompons taronges. Mediaset acaba d'anunciar un nou programa presentat per una excandidata a Miss Espanya, exconcursant de Mujeres y hombres y viceversa i dona de futbolista. Ho té tot. Tamara Gorro ja té fins i tot primer convidat: si, Albert Rivera.Divendres 1 de juny al prime time s'estrena Un like para... a una de les moltes cadenes de Telecinco, la adreçada al públic jove: Be Mad. En Blau ha pogut saber que Rivera hi parlarà de maternitat subrogada i de xarxes socials. Aquelles que fa servir per vexar mestres innocents.

Entrevista a Albert Ribera

Entrevista a Albert Ribera 1

Mediaset

Té bones relacions amb l'IBEX-35, el mercat on cotitza Mediaset mentre Atresmedia també cotitza a borsa. Les enquestes que paguen aquests mitjans donen Albert Rivera guanyador de la comtessa electoral que ha de venir. A alguns despatxos ja donen per perdut el PP i es preparen per pactar amb Rivera la multa de 5 mil milions d'euros que la CNMV podria imposar per possibles males pràctiques del duopoli televisiu. I remen a favor de Rivera a totes les cadenes, a totes les franges i a tots els programes. Empatx de Ciutadans. Rivera fins a la sopa (taronja).