La foto que il·lustra aquesta peça no podria ser més simbòlica. Des que es va saber que Albert Rivera se separava de la seva parella Beatriz Tajuelo, la xarxa no va tenir pietat amb ell recordant-li el seu mantra ("El procés en Catalunya rompe familias") i com aquest se li havia girat en contra seva. Però també ha provocat un efecte curiós: la petició pública per part d'algunes televisives de voler que el líder de Cs sigui la seva mitja taronja. 

rivera petó

@albertriveradiaz

Rivera ha passat a ser considerat d'aquella manera tan lamentable que alguns encara fan servir: un solter d'or. Que si té una casa a Pozuelo, que si té un patrimoni de nosequants euros... Cobejat per moltes noies que no se n'amaguen de dir que el voldrien tenir a la seva dreta, a la seva esquerra o allà on fos. Isabel Preysler va sorprendre demanant tanda com si estigués en una carnisseria. No per a ella. Per a la seva filla. I el valor afegit que li va atorgar al polític va ser ben curiós: "Es limpio. Ella quedó obnubilada cuando el político fue a comer a su casa de Puerta de Hierro. En las siguientes elecciones Tamara votó a Ciudadanos y llegó a asistir en plan ‘groupie’ a sus mítines". 'Ella' és Tamara Falcó Preysler.

albert rivera isabel preysler GTRES

GTRES

Però hi ha altres 'elles'. A Telecinco s'han abonat a parlar de la solteria de Rivera dia sí, dia també. Gairebé els dona més share parlar d'ell que de l'altre Rivera per excel·lència, Kiko. No seria estrany que algun dia Vasile li proposi al líder del partit taronja d'entrar a la casa de Gran Hermano VIP. Probablement, però, Rivera no aguantaria tancat tant de temps. A ell li agrada anar de míting en míting. O de plató en plató. Com un que visita sovint, el d'Ana Rosa Quintana. Des d'aquí proposem que quan surti d'allà, vagi al plató del costat, el de Ya es mediodía.

rivera alba t5

Telecinco

Per què? Perquè allà hi ha de col·laboradora Alba Carrillo. Ex de Fonsi Nieto. Ex de Feliciano López. I pel que es desprén de les seves peticions, futura aspirant a ex d'Albert Rivera: "Albert y Alba, doble A. Me encanta. Y es Escorpio. Me encanta, son hípersexuales. Me veo de Primera Dama. Puedo ser novia de Albert Rivera. No os metáis con mi futuro marido". Això és el que ha dit la model en el seu programa. Però li ha sortit una competidora. I al seu mateix plató. Mónica Hoyos va ser una de les participants de la darrera edició de GH VIP. El públic la va fer fora i a més, va proclamar guanyadora la seva enemiga acèrrima, Míriam Saavedra. Totes dues, ex de Carlos Lozano. Però a Hoyos, qui ara la posa lozana és el polític català.

monica hoyos alba carrillo

("Ya es mediodía") Telecinco

"Vengo a daros una noticia: voy a estar embarazada...", ha deixat anar de cop i volta Mónica Hoyos quan parlaven del seu pas pel reality.... "...porque te voy a quitar a Albert Rivera", li etziba a Carrillo amb to amenaçant. "Álbert (amb accent a l'"a"), por favor ten en cuenta mi candidatura, mi postulación para tí, no solamente está Alba, también estoy yo. Es que este año me voy a quedar embarazada y le he elegido". El to provocatiu i de broma, no amaga la vergonya aliena que provoca aquesta subhasta de peix improvisada, amb Rivera com a la peça estrella del lot. Pots veure el moment clicant a la foto:

monica hoyos alba carrillo2

Telecinco

Ja queda menys perquè algun dia vegem Rivera de tronista a Mujeres y hombres y viceversa.