Va ser al juny del 2021 quan la periodista sevillana, Mila Ximénez, va perdre la vida després d'una dura lluita contra el càncer de pulmó. Una mort que va sentar com una galleda d'aigua freda a tots els seus amics, companys i familiars. Especialment a la seva única filla, Alba Santana, a qui la col·laboradora de televisió estava molt unida. Motiu pel qual durant la tarda del dimecres 23 de febrer Alba, plorant i molt trista, va trucar en directe al programa Sálvame, de les tardes de Telecinco, per explicar com es troba actualment.

I és que la filla de Mila Ximénez no només ha hagut d'afrontar la dura mort de la seva mare, sinó també la del seu pare, Manolo Santana, que va perdre la vida a mitjans de desembre del 2021 amb tan sols 83. Un any negre per a Alba Santana en el que ha passat de tenir els seus pares a quedar-se òrfena. Una duríssima situació, ha confessat, que li resulta molt complicada i li està costant molt superar.

Mila Ximénez i Alba Santana GTRES

Alba Santana i Mila Ximénez / GTRES

Fa una setmana, concretament el dimecres 17 de febrer, Alba Santana era la principal protagonista d'una de les revistes del cor més llegides a Espanya, Lectures. Revista en la qual Alba apareixia a la portada i en la que es deia que el seu pare Manolo no li havia deixat res d'herència, mentre que la seva mare li havia deixat tres milions d'euros. Una informació per la qual Alba, des de fa dies, torna a estar en boca de tothom. Situació que la incomoda molt, segons ha manifestat a Sálvame. "En les últimes setmanes ha vingut premsa a Holanda per seguir-me i intentar esbrinar on visc. Una situació que em genera molta ansietat", ha explicat. En relació amb la revista, que ella es pensava que era un mitjà de comunicació amic perquè era on col·laborava setmanalment la seva mare, ha manifestat: "La informació que es dona no és veritat. Ni és veritat que el meu pare em deshereti ni és veritat que la meva mare em deixi tants diners. La revista té el meu número i podria haver-me trucat per contrastar la informació", ha lamentat la filla de Mila i Manolo.

alba santana crida salvame

Alba Santana / TELECINCO

alba santana crida salvame 2

Alba Santana / TELECINCO

alba santana crida salvame 3

Alba Santana / TELECINCO

Una trucada en la qual Alba ha assegurat que vol tornar a l'anonimat que tenia quan la seva mare era viva i que "no tinc la intenció de fer declaracions per a cap revista, ni tampoc donar entrevistes. Vull seguir amb la meva vida per estar bé per als meus fills, per al meu marit i per als meus pares que sé que volen veure'm bé". En aquest sentit, la filla de la que fos col·laboradora de Sálvame no ha dubtat a demanar ajuda al programa Sálvame perquè l'ajudin a que els mitjans de comunicació deixin de perseguir-la i publicar informacions que no són certes. "No sé com gestionar-ho. Tinc la sensació que se me n'ha anat de les mans i per això parlo amb vosaltres, perquè m'ajudeu a conservar la intimitat que he tingut sempre. Haver perdut els meus pares en tan poc temps és molt complicat i cada vegada que es diu el meu nom se'm remou tot. L'únic que tinc és trucades de gent que no conec per demanar-me que faci declaracions", ha afirmat. Una conversa en la qual la filla de Mila Ximénez assegura que continua escoltant els àudios de Whatsapp de la seva mare que guarda en el seu mòbil, així com veient els seus vídeos cada vegada que sortia per la televisió. En relació amb el seu pare ha volgut deixar clar que malgrat tenir menys relació també l'estimava molt. "Sé que he de tirar endavant però m'està costant molt. No tenir la meva mare al meu costat és el que més em costa perquè amb ella ho consultava tot i he de trobar la manera de sentir-la amb mi. Des de desembre estic pitjor una altra vegada", ha sentenciat.