L’audiència no somriu encara Mad in Spain a Telecinco -ha obtingut un mediocre 10,3% de share en el seu segon programa- i tampoc els convidats simpàtics.

Si diumenge passat el presentador del programa, Jordi González, va haver de cridar l’atenció un convidat per comentaris masclistes, ara li ha tocat rebre a la copresentadora, l’aranesa Núria Marín, que s’estrena a un programa de primer nivell.

En el sí d’una passional conversa -totes ho són en aquest programa de debat- la convidada Ana Heredia hauria colpejat Marín mentre aquesta última la convidava a parlar. “Perdona Ana, no parlis de respecte, que m’acabes d’apartar la mà amb la teva mà”, va deixar anar la presentadora, per afegir que “a més, m’has fet callar dues vegades, dient que d’això no en parles”.

Telecinco

A l’aldarull hi ha sortit Jordi González, que d’experiència en bregues no li’n falta. El presentador s’ha exaltat pel mal gest de la convidada amb Marín, a més de fer-la fora: “Quina poca-vergonya, al carrer!”, ha exclamat. També li ha dit que “moltíssimes gràcies per la teva participació, has estat molt exemplar”, entre evident ironia.

FES-HI CLICK PER VEURE EL VÍDEO

El moment de més tensió de la nit, que ha fet posar dels nervis Marín, encara no tan acostumada com González a topar-se amb disputes d’aquesta mena.