Jordi Costa, ja a RAC1, era la veu més crítica d'El Barça juga a RAC1. La seva anàlisi dels partits sovint venia acompanyada d'un to avinagrat que molts oients agraïen. És reconfortant sentir algú que diu a les coses pel seu nom. Ho feia abans i ho continua fent ara des dels micròfons de Catalunya Ràdio.

jordi costa2

@jordicosta77

Agnès Marquès té, a priori, un tarannà menys irat que Costa. Des de fa uns anys al capdavant del No ho sé de RAC1, fa les preguntes i reflexions que toca fer-se cada vespre. I ara, els dos periodistes han coincidit alçant el crit al cel pel mateix motiu. Tots dos han anat a comprar, com fem tots, en les poques sortides que estem fent aquests dies de pandèmia i confinament. I s'han indignat per una imatge que lamentablement s'està veient sovint aquests darrers dies, quan això de les fases de desconfinament han vingut acompanyades de certa sensació desagradable que per a  alguns això ja és la normalitat. 

agnes

@nohoserac1

Qui primer s'ha queixat ha estat Marquès. De què? Farta de veure persones a la cua del súper com si fos un dia qualsevol, sense mascareta ni protecció ni res. Costa s'ha afegit. I no és difícil imaginar el to que haurà emprat en la seva queixa:

Fent honor als programes que presenten respectivament a Catalunya Ràdio i RAC1, ja sabem que tot costa, però JA N'HI HA PROU que molts incívics es facin els suecs dient no ho sé a les normes bàsiques de comportament que hem d'aplicar entre tots.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat