La visita d’Ada Colau a Sábado Deluxe haurà agafat amb el peu canviat a més d’un. No obstant això, no és la primera personalitat política que se sotmet al programa estrella de Telecinco: Gabriel Rufián o Miquel Iceta ja havien comparegut amb anterioritat davant Jorge Javier Vázquez.

Una entrevista d’on s’ha tret més suc del que s’esperava. Aprofitant el marcat caire ‘rosa’ del Deluxe, l’alcaldessa de Barcelona ha explicat bona part de la seva vida sentimental i ha relatat alguns dels seus primers amors. Colau ha deixat a quadres Jorge Javier i a gran part del plató en confessar que va tenir una relació de llarga durada amb una noia italiana.

ada captura pantalla telecinco

Fes click a la imatge per veure el vídeo - Telecinco

Colau ha explicat que, malgrat haver mantingut relacions amb altres dones, a Itàlia (on va estar d’Erasmus) va ser el primer cop que es va enamorar d’una. “Va ser una relació que em va marcar molt”, ha puntualitzat. També ha aclarit que la família es va prendre la seva orientació sexual amb total naturalitat: “Teníem un munt d’amics gais, així que formava part de la normalitat del nostre entorn”.

El presentador li ha preguntat si creu que aquesta confessió li pot passar factura a nivell polític, però sense titubejar ha contestat amb un contundent “no”. Acte seguit, Colau ha parlat sobre com va conèixer el seu marit, Adrià Alemany, amb qui té dos fills. Durant la conversa amb Jorge Javier ha seguit tractant temes personals com les seves borratxeres adolescents o quan se sentia la “rara de la classe” sent més petita.

Com no podia ser d’una altra manera, la situació a Catalunya ha ocupat bona part de l’entrevista. Tot i això, el que més ha impactat (i agradat) als espectadors ha estat la manera com l’alcaldessa ha explicat el seu passat sentimental, inundant la xarxa amb el hashtag #naturalcolau