Andreu Buenafuente i Silvia Abril es van casar per sorpresa a principis de juliol en una cerimònia íntima i sense presència dels mitjans.

De la boda de la parella d’humoristes en coneixíem ben poc. Entre el que havia transcendit, sabem que els nuvis no van vestir a l’estil clàssic -Abril anava amb mono de flors i Buenafuente lluïa esportives- i que el restaurant triat per al banquet va ser el Gaig -d'una estrella Michelin-, situat a Barcelona. També, que l’escenari de l’enllaç pròpiament dit va ser l’Ajuntament de la capital catalana.

 

A post shared by Silvia Abril (@silviabril) on

 

A post shared by Silvia Abril (@silviabril) on

Doncs bé, ha hagut de ser la veterana actriu Concha Velasco qui ha deixat anar -gairebé sense voler- una dada d'allò més destacada sobre la boda. Ho ha fet com entrevistada de Sábado Deluxe, programa que també va connectar amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb motiu de l’atemptat del passat dijous.

Mediaset

Durant la intervenció de la batllessa, Velasco va voler saludar-la, i ho va fer amb una delatora frase: "Ens vam conèixer a les noces d'Andreu Buenafuente i la nostra amiga Silvia Abril, i vaig tenir la sort de seure al teu costat, quan vas oficiar el casament".

Ada Colau, al programa de Buenafuente 'Late Motiv'

Cap membre del ja matrimoni n’ha fet declaracions, però el que sí sabem és que ara estan de vacances -o potser de lluna de mel?- lluny de Barcelona. Des del desconegut lloc, Silvia Abril ha volgut recordar la seva ciutat i ha escrit que "la trobo a faltar":

 

Missing bcn

A post shared by Silvia Abril (@silviabril) on

Buenafuente i Abril s’han casat ara, però fruit de la seva relació va néixer la petita Joana, que està a punt de fer 5 anys.