Kourtney Kardashian i Travis Barker no perden temps per deixar-se veure com d'enamorats que es troben. Fa alguns dies, van visitar una platja pública en la qual no van escatimar en res per demostrar-se el seu amor, al punt, que els visitants es van queixar per les "ardents expressions", no aptes per a menors d'edat. El vídeo s'ha fet viral en xarxes i continua batent rècord de visites. La parella va ser gravada en una platja mentre es besaven i s'abraçaven molt afectuosament. Fins i tot l'empresària va baixar els pantalons al seu noi en vista de tots i van compartir posicions pujades de to.

La parella es va allotjar al resort Montage en Laguna Beach, un resort de luxe a Califòrnia. Les fotografies i el vídeo, que ja li ha donat, la volta al món, mostren a l'empresària muntada sobre el seu nuvi, sense importar-los que estaven envoltats de persones que visitaven la platja per gaudir d'un dia de descans. També hi ha imatges en les quals s'observa el bateria de Blink-182 canviant de posició, a sobre de la major del clan Kardashian. Quan els gestos amorosos de la parella es van tornar més explícits, els banyistes, inclosa una família amb nens, es van apropar per dir-los que concloguessin les seves mostres d'amor en un lloc més privat.

Publicació d'Instagram de Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Uns dies després Kourtney Kardashian i el seu promès van desfilar junts per la 'red carpet' de la 94 edició dels premis Oscar al Teatre Dolby de Los Angeles. La fundadora de Poosh va arribar a la catifa vermella lluint un elegant i ajustat vestit Mugler vintage i una pronunciada corba al seu abdomen va ser el que va cridar l'atenció dels usuaris. Per la seva part, el bateria de Blink-182 va combinar l'abillament de la seva parella amb el seu i va lluir un vestit negre de peus a cap i ulleres de sol rectangulars negres. L'empresària i el rocker van posar per a les càmeres, i mentre modelaven els seus looks foscos es van fer un llarg petó abans de l'actuació de Barker durant la cerimònia.

Kardashian, de 42 anys, i Barker, de 46, van anunciar el seu compromís l'octubre del 2021. Recentment, ambdós van sorprendre en anunciar que estaven intentant engrandir la seva família amb un nadó, fins i tot recentment van desencadenar rumorsd'embaràs. La relació entre ambdós va començar a finals de 2020 i des d'aleshores han estat inseparables. Els rumors de casament ja es venien donant des de l'estiu passat, quan l'empresària va compartir unes fotografies amb l'emoticona d'un anell.

Travis Barker i Kourtney Kardashian/ Agencia

Travis Barker i Kourtney Kardashian/ Agencia

L'octubre de l'any passat el bateria es va agenollar davant Kourtney Kardashian en un cercle d'espelmes i roses roges, davant la platja paradisíaca Rosewood Miramar Beach Hotel, ubicada a Santa Bárbara. La més gran de les Kardashian, sense girs de guió, va dir que sí. Els enamorats no deixen de donar-se mostres d'amor cada vegada que poden. Ara el clan espera augmentar la família i regalar-li un nou net a Kris Jenner, mentre celebren l'arribada del petit Wolf Webster, fill de la menor del clan, Kylie al costat del raper Travis Scott, nascut el passat 2 de febrer.