'Sálvame' no passa pel seu millor moment, després de 12 anys de regnat les audiències del programa s'han desplomat. L'espai de Telecinco va anotar la setmana passada la pitjor dada històrica del programa, un trist 12,9% de quota de pantalla i poc més d'un milió d'espectadors. Per aquesta raó, la direcció ha demanat al programa que prengui mesures per realçar les dades. Encara que és l'última opció, es contempla la possibilitat de cancel·lar el format.

Els espectadors han donat l'esquena a 'Sálvame' després de comprovar els esquers per atreure l'audiència. Notícies totalment falses o falòrnies que no acabaven d'explicar. Una estratègia que ha quedat al descobert i els ha fet molt mal. Tampoc no ha ajudat la falta de llibertat d'expressió en el cas de Rocío Carrasco. El totalitarisme de Carlota Corredera ha sentenciat l'espai.

Marta López Supervivientes Telecinco

Marta López / MEDIASET

Marta López, agafada

Encara que no li donen veu en l'espai, els col·laboradors van abordar el tema del festeig d'Antonio David Flores i Marta Riesco. Totes les mirades es van centrar en Marta López, que és una gran amiga d'Olga Moreno. Fins ara l'empresària ha guardat absolut silenci, almenys públicament.

Prometien als espectadors que anaven a trucar en directe a Olga Moreno per conèixer el seu estat actual. Marta López abandonava el plató per trucar-la en privat a la seva amiga mentre una càmera la seguia. Tensió en l'ambient. Tanmateix, molts espectadors es van adonar d'un petit detall. Mentre la col·laboradora fingia parlar amb Olga, el telèfon no rebia cap trucada. Només se'l va posar a l'orella i va fingir parlar.

Dures crítiques a Marta López i a 'Sálvame'

"Aquí teniu diversos exemples... Marta López enganya l'audiència fingint trucar a Olga quan no ho fa! Que no ens enganyin més! (Es veuen textos o les icones, però no està cridant)", explotava una usuària en xarxes. "I aquí? Camina ja! Jajajaj Diu que és amiga d'Olga per tenir hores de televisió. (Aqui té el text del que dirà) Engany pur! A més són algunes les fotos...", en comentava una altra. "Cap sorpresa. Ven que tenen una superrelació, però ella mai no sap res. Aquesta dona fa vergonya aliena, així de simple. I s'inventa més del que parla... No està en condicions ni de defensar absolutament res, ni d'estar allà asseguda", li retreien a López.

Aquestes fotografies n'han deixat més en ridícul a 'Sálvame' que té ja la seva imatge pel terra. A Paolo Vasile li han arribat aquestes imatges i el final de 'Sálvame' podria estar cada vegada més a prop.

Els espectadors estan encantats amb el 'Sálvame' dels inicis, tanmateix aquest els produeix rebuig per la quantitat d'enganys a l'audiència i les paraules d'odi envers ells mateixos o alguns rostres.