L'ex de Kylie Jenner, Travis Scott, ha protagonitzat una nova polèmica, a causa d'un atac d'ira contra un desconegut a qui li va pegar un cop de puny a la cara mentre es trobava en un reconegut local nocturn de la ciutat de Nova York, van informar les fonts policials al portal 'Page Six'. A més, van revelar que el raper va provocar 12.000 dòlars (uns 11.300 euros al canvi) en danys al seu equip de treball.

D'acord amb l'esmentat mitjà, la policia va atendre una trucada des de la famosa discoteca Nebula, ubicada en el Midtown de Nova York, en la qual s'afirmava que el famós raper havia protagonitzat una forta discussió amb un enginyer de so del lloc. Durant el transcurs de la trucada se li va explicar a la policia que ràpidament la discussió havia transcendit i ja no només era un aldarull verbal, sinó que s'havia tornat una cosa física. I encara que la víctima no presentava lesions notables al rostre, la policia va prendre les seves declaracions i la d'altres testimonis que havien presenciat l'agressió per part de Scott.

Segons s'ha donat a conèixer, el pare dels fills de Kylie Jenner havia tingut un fort episodi d'ira incontrolable al local, per la qual cosa va destruir una pantalla de vídeo i un dels altaveus de la discoteca abans de fugir del local en un cotxe que no va poder ser identificat. Així mateix, 'Page Six' va informar que de moment Travis Scott no ha estat arrestat per l'incident, però ja s'ha presentat una denúncia en contra seu que està sent analitzada per l'equip legal de Scott. "Si bé això és clarament un malentès que s'ha exagerat pel clickbait i la desinformació, estem treballant de manera activa amb el local i la policia per resoldre'l i deixar el tema conclòs", va indicar l'advocat del raper, Mitchell Schuster. A més, va indicar que les xarxes socials havien tret tot "fora de proporció", pel que és confiat que Travis "serà absolt de qualsevol irregularitat".

Travis Scott va causar estralls en una discoteca en ingressar en estat d'embriaguesa

Encara que l'advocat de Scott va afirmar que tot es tractava d'un "malentès", el cert és que un testimoni que es trobava al local va afirmar que el raper "va entrar enutjat i borratxo i progressivament es va anar tornant més i més boig (...) La seva samarreta deia: 'Retrocedeix d'una p**a vegada [Back the fuck up]. És com si estigués a punt per a la batalla. Era un presagi", va indicar l'informant. De fet, aquesta mateixa frase és la que li va dir Scott a un dels tècnics amb qui va discutir aquella nit, segons es pot escoltar en un vídeo que s'ha filtrat. Així mateix, una altra font assegura que el tècnic de so va baixar el volum de l'altaveu perquè estava "al màxim i distorsionat" i va ser en aquell moment quan Travis es va apropar al tècnic de so i li va cridar amb molta agressivitat a la cara per haver baixat el so. I després li va pegar el cop de puny a la cara", va recordar.