Sense cap dubte, el Mundial de Fútbol Qatar el 2022 ha estat ple de sorpreses. A més d'esfondrar les travesses de milions de persones al voltant del món pels seus inesperats resultats, aquest mundial també ha estat envoltat de polèmiques, moltes d'elles relacionades amb la selecció de l'Argentina. I és que, després d'haver remuntat davant d'una inesperada derrota contra l'Aràbia Saudita en el seu primer partit, els albicelestes hi han protagonitzats diverses controvèrsies, entre les quals destaquen l'enuig del boxejador mexicà Canelo Álvarez, qui va amenaçar públicament a Lionel Messi per haver "trepitjat la bandera de Mèxic", i la icònica frase de Messi en contra d'un jugador dels Països Baixos: "Qué mirás, bobo? Andá pa'llá", frase que s'ha viralitzat a totes les xarxes socials, i fins i tot ha estat parodiada per un famós actor de Hollywood, o almenys això és el que ens han fet creure.

@brucew007 QUE MIRAA BADOC... #quemirasboboandapaalla #quemiras? #messi #brucewillis #argentina #lol #mundial ♬ so original - Latinus

Fa uns dies, el doble de l'actor Bruce Willis va publicar un vídeo en el seu compte de TikTok en el qual utilitzava l'àudio viral de Lionel Messi. Immediatament, una gran quantitat de persones van creure que es tractava del protagonista de 'El Sexto Sentido'. Tanmateix, es van emportar una gran sorpresa quan van descobrir que es tractava de Pablo Perillo, un actor argentí que s'ha fet famós per la seva gran semblança amb Willis. De fet, Perillo ha viatjat per diversos països de Sud-amèrica per gravar alguns curtmetratges i sempre és confós amb l'actor de Hollywood, pel que li és gairebé impossible passar desapercebut.

El clip de l'argentí, el perfil de TikTok del qual està verificat amb el nom d'usuari de @brucew007 i que compta amb més de 4.4 milions de seguidors, va aconseguir viralitzar-se ràpidament, aconseguint sumar més de 4,1 milions de reproduccions en 48 hores. A més, el vídeo també ha sumat més de 369.000 "m'agrada" i més de 3.200 comentaris, entre els quals destaquen els següents: "S'assembla més a Bruce Willis que el mateix Bruce Willis"; "Li queda genial el paper de Messi"; "Això va sortir de control"; "Bruce Willis, fan de Messi'"; "T'han dit que Bruce Willis se sembla a tu?"; "Jo vaig llegir que Bruce estava delicat de salut i ho veig aquí. Sí, m'ho vaig creure"; "Che, Bruce Willis és argentí".

Messi explota contra la seva nèmesi dels Països Baixos

Malgrat que aquest àudio s'ha prestat per a una gran quantitat de mems i paròdies, el cert és que ningú no s'esperava que Messi esclatés d'odi contra un jugador dels Països Baixos enmig d'una entrevista per televisió. Segons es va donar a conèixer més tard, Lionel Messi va disparar aquesta frase contra el jugador Wout Weghorst, més conegut per la selecció d'argentina com el '19,' qui va ser l'autor dels dos gols amb els quals Països Baixos va aconseguir empatar el partit, augmentant la tensió entre els jugadors d'ambdós combinats.

Durant l'entrevista, el neerlandès se li va apropar i Messi no va poder controlar la seva molèstia, per la qual cosa va decidir ell dir-li "bobo" i enviar-lo "pa'llá", una reacció inesperada que encara continua donant de què parlar.