Tamara Falcó mai no ha estat una persona anònima. Encara que fins fa un lustre no va trepitjar la televisió convertint-se en un personatge públic, la marquesa de Griñón ja ocupava totes les portades des de petita per ser la filla d'Isabel Preysler. Precisament, gràcies a les portades de revista i als reportatges, hem pogut veure créixer a l'ex d'Íñigo Onieva. Des que va néixer un 20 de novembre de 1981, Tamara ha passat de nena a marquesa i s'ha convertit a un rostre imprescindible de la televisió, els esdeveniments i les xarxes socials.

El punt d'inflexió en la seva carrera va arribar quan va acceptar participar a MasterChef Celebrity 4 i va aconseguir alçar-se com a guanyadora. Durant dotze programes el públic va tenir ocasió de descobrir l'autèntica Tamara Falcó, que sempre havia romàs oculta sota l'adjectiu de pija. Des d'aquell moment ha romàs sempre en el focus mediàtic. Aquests últims mesos ha estat notícia per la seva ruptura amb Íñigo Onieva.

Per a Tamara Falcó, la revista 'HOLA' és l'àlbum familiar

Ara és un dels personatges més estimat de la crònica social. Fins i tot el seu pensament és digne d'estudi. Més d'un milió i mig de seguidors, una empresària d'èxit, rostre televisiu i figura més desitjada per les marques i photocalls. Per conèixer aquesta evolució cal situar primer de tot a la portada de la revista 'Hola', la capçalera de la família. Curiosament, Tamara Falcó anomena la publicació l'àlbum de la família. De fet, la seva mare té totes les publicacions guardades i pot veure's tant de petita com en l'actualitat.

Portada naixement Tamara Falcó
Portada naixement Tamara Falcó

La seva primera portada la va protagonitzar tot just néixer. Isabel Preysler posava amb un somriure al costat de Carlos Falcó mentre subjectava en braços una petita Tamara Falcó. "Isabel Preysler, marquesa de Griñón, ha donat a llum una preciosa nena", es podia llegir a la coberta de la revista, on s'afegia que "se li imposarà el nom de Tamara Isabel".

La portada és una de les favorites d'Isabel Preysler. En ella se la pot veure molt jove. I a més, es pot veure la gran semblança física amb Tamara Falcó. És la filla que més se li sembla. Gairebé podríem dir que és la marquesa de Griñón tenint el seu primer fill.

I de nens parlem o més aviat de la infantesa perquè la de Tamara Falcó va ser molt feliç, encara que els seus pares es van divorciar quan ella tan sols tenia quatre anys. Pertany a una família molt nombrosa, té un total de vuit germanastres.