Shakira passa el pitjor moment de la seva vida. La cantant estava molt enamorada de Gerard Piqué, però el català ja no tant. El futbolista li va comunicar el mes de gener passat després d'un viatge familiar a Orlando que ja no estava enamorat. La colombiana no va entendre absolutament res fins que li va arribar la informació de la nova xicota del pare dels seus fills, Clara Chía, una jove estudiant de 23 anys.

L'artista es va sentir humiliada, traïda i dolguda. Ara mateix té un nus al pit que no aconsegueix deslligar. Confessa que no està bé, però que intenta mantenir-se forta pels seus fills, el seu suport més important. Per primera vegada després de més de mig any, Shakira ha concedit una entrevista a la revista ELLE, on ha assegurat que es troba davant d'"una de les hores més difícils i fosques".

Shakira MEDIASET
Shakira MEDIASET

Durant aquesta última dècada molt es va parlar de les ganes de Shakira per anar-se'n a viure Miami, on té la seva feina. Fins i tot es va arribar a dir que Piqué podria fitxar per algun equip americà, però no, no tenia cap intenció. La de Barranquilla és qui es va sacrificar per amor. Va deixar aparcat el seu somni per dedicar-se íntegrament al del pare dels seus fills. "O deixava el seu contracte amb el Barcelona i es mudava als Estats Units amb mi, on és la meva carrera, o jo hauria de fer això al seu lloc. I així, un dels dos va haver de fer aquest esforç i aquest sacrifici. I ho vaig fer. Vaig posar la meva carrera en segon pla i em vaig venir a Espanya a donar-li suport perquè pogués jugar a futbol i guanyar títols. I va ser un acte d'amor", confessa ara ELLE.

Sembla que Shakira i Piqué no arriben a un acord amb la custòdia dels seus fills, Milan i Sasha. A ella li agradaria portar-se'ls a Miami i a ell que es quedessin a Barcelona com fins ara. "Independentment de com van acabar les coses o com ens sentim Gerard i jo com a exparella, ell és el pare dels meus fills. Tenim una feina per fer per a aquests dos nens increïbles, i tinc fe en què descobrirem què és el millor per al seu futur i la solució justa per a tothom. I espero i agrairia si ens donessin l'espai per fer-ho en privat".

https://www.youtube.com/watch?v=8KO3CEMt-Lw

La bonica amistat entre Shakira i Alejandro Sanz

A Shakira mai no li ha anat gaire bé en l'amor. Malgrat ser una de les dones més desitjades del panorama internacional, només ha rebut suposades insolències de les seves parelles. La colombiana se li ha vinculat amb molts homes al llarg d'aquests anys, i no saps del cert si va existir alguna cosa amb ells, però potser li hauria anat millor si li hagués donat una oportunitat l'amor en aquell moment.

Shakira i Alejandro Sanz
Shakira i Alejandro Sanz

Parlem del possible romanç que podria haver sorgit entre Alejandro Sanz i Shakira quan aquests van gravar junts 'La Tortura', el 2005. "Shakira té un vincle amorós secret des de fa més de 15 anys. Es porta molt temps parlant de què en la cançó La Tortura Alejandro Sanz i ella... Waka Waka", va comentar el presentador Adrián Pallares a 'Socis de l'espectacle'.

"Vol abandonar Espanya i pirar a Miami amb els seus fills, i li va obrir a Piqué les portes d'una reconciliació perquè vagi a veure els nois quan vulgui a Miami. Pel que sembla Alejandro Sanz està animant i ajudant Shakira que se'n vagi a Miami, i que deixi a Piqué a Espanya", va concloure.

Encara que mai no es va confirmar una relació, entre Alejandro Sanz i Shakira hi ha molt bona sintonia.