Comença la mudança. Shakira ja té gairebé tot llest per anar-se'n de Barcelona. La colombiana s'instal·larà de nou a Miami i ho farà al costat dels seus fills. Allà ja té una luxosa mansió i els seus fills ja estan escolaritzats en una nova escola per acabar el curs. No s'espera al pròxim estiu, se'n va en finalitzar el Nadal. La data prevista és el cap de setmana del 7 i 8 de gener, just després de Reis i abans de l'inici del nou trimestre. En l'acord que van ratificar dijous passat, la cantant va complir algunes de les peticions de Piqué. D'una banda, que els nens es quedessin per Nadal a Barcelona per estar amb la seva família paterna, i per altre, no ser un pare absent. Així, el català visitarà els seus fills 15 dies al mes. L'esportista s'instal·larà en un hotel o llogarà una casa propera.

Shakira no li ha posat les coses fàcils a Piqué, però és que el futbolista tampoc no ha estat un sant. La colombiana se sent traïda i molt dolguda. El seu cor està totalment trencat. Ara mateix no pensa en el perdó, de fet creu que no podrà fer-ho ni a llarg termini. Una vegada que marxi de Barcelona no vol veure'l mai més. Ni tan sols quan vingui a recollir els seus fills. Ja intenten no creuar-se en aquells moments.

La cantant va deixar clar que ella va sacrificar la seva carrera artística, igual de reeixida que l'esportiva de Piqué, per amor. Un dels dos havia de renunciar al seu somni i ho va fer ella amb tal de no ser una mare absent. Milan i Sasha sempre han estat la seva prioritat, i ho continuen sent en el dia d'avui. Ara mateix només mira pel benestar d'aquests. Tanmateix, ja que Piqué li ha fet mal estava clar que no anava a posar-li les coses fàcils.

Milan i Sasha besen Shakira
Milan i Sasha besen Shakira

La de Barranquilla comença a fer molts moviments. En aquests dies festius, en els quals Milan i Sasha són amb Piqué, Shakira ha aprofitat per traslladar-se a Miami carregada de maletes. La cantant carregava amb sis maletes, tres d'elles de gran mida.

Les relacions entre Shakira i Piqué estan totalment trencades

Piqué es troba molt molest amb l'actitud de Shakira. Ell és conscient que no ha fet les coses bé, però tampoc no es mereix aquest menyspreu. Només tracten els temes relacionats amb els seus fills mitjançant advocats, no vol parlar amb ell. En la reunió de l'acord, que va durar 12 hores, no el va dirigir la paraula en cap moment.

Shakira aeroport EFE
Shakira aeroport EFE

"Shakira i Piqué tenen una relació molt tensa", comentava Antonio Rossi. "Ella vol estar instal·lada a Miami el dia 10 de gener, però Piqué volia que fos més flexible aquests últims dies a Espanya", afirmava el col·laborador sobre la suposada falta de flexibilitat per part de la colombiana. "Piqué pensava que ella anava a ser una mica més tolerant, però s'està ajustant al firmat en el divorci", afegia Antonio Rossi.

"Ella en aquesta història, ella és la ferida i la traïda i en aquest sentit ha posat les condicions sobre la taula", comentava Sandra Aladro sobre com es trobaria la cantant i perquè actua així. "En la ruptura amb Piqué està sent cruel", comentava la periodista.