Absoluta preocupació per Sara Carbonero. La nit de dimecres passat va saltar la notícia a tots els mitjans. La periodista havia estat operada d'urgència en una clínica de Navarra tres anys després de tenir càncer d'ovari. Ha estat la revista Lecturas l'encarregada de revelar aquesta notícia. Segons la publicació, la intervenció va tenir lloc dilluns passat 21 de novembre. Tot es porto amb total discreció. La xicota de Nacho Taboada es va sotmetre a una revisió rutinària i els metges van decidir ingressar-la.

Segons Lecturas, els dos fills de Carbonero, Lucas i Martín, van quedar a cura de la seva germana Irene ja que Iker Casillas es troba a Qatar com a integrant de la delegació de RTVE en qualitat de comentarista. Al seu costat van estar en tot moment la seva mare, Goyi Arévalo, i la seva inseparable amiga Isabel Jiménez. La presentadora va passar un cap de setmana familiar i dilluns va acudir a urgències per un malestar.

Aquesta intervenció arriba tres anys després de la detecció d'un càncer d'ovari. "Els metges em van veure un tumor maligne a l'ovari i ja he estat operada", explicat a les seves xarxes socials. "Quan encara no ens havíem recuperat d'un ensurt, la vida ens ha tornat a sorprendre. Aquesta vegada m'ha tocat a mi, aquesta feliç paraula de sis lletres [referint-se al càncer] que encara em costa escriure", va afegir referint-se a l'infart que va patir Iker Casillas tan sols uns mesos abans.

Els metges van alertar Sara Carbonero després d'una revisió: "Afortunadament l'hem agafat a temps", continuava l'explicació, en la qual indicava que encara "queden mesos de lluita" mentre iniciava el tractament corresponent.

Sara Carbonero trenca el seu silenci després de filtrar-se la notícia

Sara Carbonero ha rebut un centenar de trucades, amics i premsa, especialment. Ara mateix es troba cansada i ha decidit respondre a tots a través de les xarxes socials. Ho ha fet amb una de les seves cançons favorites. Ha compartit la tornada d'una de les cançons de Valeria Castro que parla per ella. "Em val que vulguis mirar-me als ullets, jo em conformo amb una mica, que tant no necessito (...) Contenir les ganes de tornar a viure avui (...) No és fàcil però no es pot fer com que no és important".

Sara Carbonero xarxes
Sara Carbonero xarxes

Iker Casillas estava al corrent de l'operació. Volia anul·lar els seus compromisos professionals a Qatar, però l'entorn de la periodista li van dir que no ho fes per mantenir al màxim la discreció.

L'esportista, molt molest, també ha trencat el seu silenci en xarxes socials. "La carrera per donar la notícia. La carrera per donar la notícia encara que de salut sigui. La carreraper donar la notícia encara que de salut sigui i no pensar en l'implicat", començant escrivint a la seva xarxa social sobre les publicacions d'aquesta intervenció mèdica. "La carrera de trencar la punyetera notícia i no reparar en el mal que fan també al seu entorn. Lamentable. LA NOTÍCIA", finalitzava Iker Casillas en el seu post de Twitter.