Sens dubte, Rosalía s'ha convertit en un referent musical, que ha aconseguit, en molt pocs anys, una carrerar d'èxits, captivant diferents públics amb el seu talent. La 'Motomami' s'ha passejat per diversos gèneres musicals i sorprèn amb la seva interpretació en cada un d'ells: Experimental, flamenc, dembow dominicà, bachata, merengue, pop rock, rumba catalana, trap, pop, orquestral, indie, rap, balada, coral, bolero, chiptune, synth pop, samba, electrònica experimental i funk brasiler. A més, el seu carisma li ha obert portes, cors i públics de totes parts del món.

Però la núvia de Rauw Alejandro no es conforma amb això i ara vol conquerir nous escenaris. L'artista catalana podria ser la protagonista d'una sèrie sobre la vida de Sara Montiel. Rosalía, juntament amb Penélope Cruz i Ana de Armas estan a les travesses per interpretar la vida de la reconeguda actriu i cantant espanyola que va conquerir Hollywood. Se sap molt poc sobre la biopic de la diva del cinema, encara que es va conèixer que, la sèrie recorrerà tant la carrera artística com l'extensa vida amorosa de Montiel. Però no només hi haurà cabuda als llums de l'artista sinó també a les ombres. Per a això, s'especifica que l'adaptació ha de comptar amb el vistiplau dels dos fills de l'artista, Thais i Zeus.

Penélope Cruz, guanyadora d'un Oscar i candidata en unes altres dues ocasions, és l'actriu espanyola més rellevant a nivell mundial, i ha treballat en projectes de cinema musical, com 'La niña de tus ojos'. Per la seva part Ana de Armas, acaba de fer un pas decisiu en la seva carrera en protagonitzar 'Blonde', la pel·lícula sobre Marilyn Monroe que acaba d'estrenar Netflix, per la qual cosa també seria una candidata adequada per ser Sara Montiel.

Tanmateix, la cantant Rosalía seria una aposta atrevida i arriscada. Encara que ningú no dubta de la seva capacitat vocal, caldria veure-la interpretant un paper. Està clar que el paperot d'aconseguir la brillantor que tenia Montiel i la seva característica veu no està a l'abast de qualsevol, encara que a la catalana li sobra talent musical per interpretar la diva espanyola. Sara Montiel és un personatge amb tants matisos, que la productora s'ha plantejat fins i tot d'ubicar tres actrius per interpretar la manxega en tres períodes diferents de la seva vida.

Encara que tothom identifica Rosalía com a cantant, no s'ha d'oblidar que d'alguna manera ja ha tingut les seves breus actuacions a la gran pantalla. El seu debut en el cinema ho va fer de la mà de Pedro Almodovar en 'Dolor i Gloria', per la qual cosa la 'Motomami' reuneix els requisits per convertir-se en la pròxima 'Noia Almodovar'. A la cinta, la intèrpret de 'Despechá' apareix rentant roba al costat d'|altres joves a la vora d'un riu mentre entonava la cançó 'A tu vera', de la famosa cantant Lola Flores. El vídeo s'ha publicat a les xarxes socials i molts han apuntat desconèixer que ella va treballar amb Penélope Cruz, dirigida per Almodovar, l'any 2019.