La famosa socialité, Kylie Jenner, ha estat víctima de les bromes de les xarxes socials, una cosa a què tots els famosos en algun moment de la seva vida s'exposen. Tanmateix, la germana petita de les Kardashian ho ha pres de manera jocosa a través del seu compte oficial de TikTok.

Recentment, la núvia de Travis Scott va pujar un vídeo amb una de les seves amigues, específicament, la model Anastasia Karanikolaou. Això, seguint la broma que té núvia, ballant com una parella de ball i amb una cançó que s'ha convertit en 'trend' per a les parelles que volen mostrar el seu amor. Així, ha afegit al vídeo una sèrie de cors, un vermell en flames i un altre en color negre. En aquest sentit, Kylie Jenner ha rebut nombroses al·lusions a aquest rumor, fins i tot ja s'ha convertit en una de les preguntes més buscades a la xarxa. D'aquesta manera, si ara mateix busques al teu navegador de TikTok: 'Kylie Jenner i la seva núvia'. El més probablement és que t'apareguin nombrosos vídeos de fans amb proves que ambdues tenen una relació.

Kylie Jenner a les xarxes socials

La germana petita de Kim, Kourtney, Kloe i Kendall, és experta a fer vídeos fabulosos per als seus fans en qui comparteix fragments de la seva vida o les ocurrències que grava juntament amb les seves germanes grans. Si t'has sorprès amb les publicacions d'aquesta família a Instagram, a Tik Tok s'atraparan per complet. Tal com indica Cosmopolitan en el seu lloc web, si revises el seu feed, no només podràs veure els seus increïbles looks, sinó que també podràs veure com la creadora de Kylie Cosmetics surt de festa amb els seus amics, com s'aplica el maquillatge i fins i tot algun vídeo amb les seves nebodes i la seva filla Stormi. De la mateixa manera, les seves germanes també es colen en el seu compte. D'altra banda, en el seu compte d'Instagram, la multimilionària va voler donar-li un toc festiu a les seves fotos i va posar al costat del seu arbre de Nadal.

Per descomptat, com cada vegada més ens estem apropant als últims dies de l'any, la majoria de les persones posa tota la seva energia en decorar la seva casa amb llums, estrelles, regals i tot el que tingui a veure amb aquesta festa. I és evident que, Kylie, amant del Nadal i de les decoracions exòtiques, no va dubtar ni per un instant a manar a instal·lar un arbre mida XXL per destacar i ser única en aquest sentit.

Tanmateix, això va ser l'únic que va cridar l'atenció, ja que el millor ho va deixar per a la part d'enfora de casa seva. D'acord amb Celebrity Front Yards, un compte de Tik Tok que mostra les cases dels famosos, la protagonista de 'The Kardashians' va decorar la façana de la seva mansió al barri Holmby Hills, amb una decoració molt ostentosa. En total, la filla de Kris Jenner es va encarregar de col·locar nou arbres, diversos arbustos i va realitzar un enorme desplegament de llums nadalencs. No hi ha cap dubte del qual Kylie és tan fan de les xarxes socials com del Nadal.