Paz Padilla va tornar a Mediaset però amb condicions. El mes de gener passat la gaditana va abandonar 'Sálvame' molt enfadada després de la seva discussió amb Belén Esteban. Ella va veure aquest moment com una emboscada per fer-la fora del programa. Després de mesos de silenci, el grup de comunicació emetia un comunicat a la premsa on es confirmava l'acomiadament de la presentadora. Poc després en va arribar un altre en el qual Paz Padilla demandava a Mediaset per acomiadament improcedent. L'excusa que posava la cadena era que la seva treballadora s'havia absentat minuts abans del final del programa, una cosa que han fet tots els seus companys en nombroses ocasions.

Pau Padilla ATRESMEDIA
Paz Padilla ATRESMEDIA

Mediaset tenia clar que el judici estava perdut i tindria que condemnar a Paz Padilla a un pagament milionari. Antonio David Flores, un simple col·laborador, li van pagar 81.000 euros. El judici es va anul·lar perquè finalment el grup de comunicació va arribar a un acord amb la mare d'Anna Ferrer. Reprenien la seva relació professional amb les mateixes condicions. No obstant això, aquesta demanava de no tornar a 'Sálvame' mai més i que se'l deixés acabar els seus compromisos professionals amb altres cadenes. "La incorporació de l'actriu i presentadora no es produirà de manera immediata, sinó en finalitzar una sèrie de compromisos professionals adquirits en aquests últims mesos", deia el comunicat que la Mediaset va enviar el 10 de juny. De moment, han passat quatre mesos i encara no se sap res d'ella a Mediaset. Només es va deixar veure pels passadissos per ser entrevistada per Frank Blanco a 'Ja és estiu'.

Pau Padilla ATRESMEDIA
Paz Padilla ATRESMEDIA

Paz Padilla i la seva gira televisiva

Des que va acabar les seves relacions amb Mediaset, Paz Padilla no ha parat d'aparèixer en televisió. Li truquen de tots els programes. Bàsicament, per promocionar la seva reeixida obra de teatre. Després d'aparèixer en espais de Movistar o Antena 3, entre d'altres, la humorista salta TVE amb Xavier Sardà.

Xavier Sardà torna a la televisió amb programa propi. Aquest dissabte a la nit s'estrena en TVE 'La gran confusió'. Cada setmana el presentador comptarà amb dos convidats famosos que parlaran del tema central del programa. Com a padrines comptarà amb Loles León i Pau Padilla. El primer programa està dedicat a la crisi de la parella tradicional.

https://www.youtube.com/watch?v=0mQqzqPvBFI

Curiosament, Paz Padilla es retrobarà amb el seu gran amic Xavier Sardà, amb qui va treballar a 'Cròniques Marcianes' fa 25 anys. D'altra banda, l'actriu competirà amb els seus companys de 'Sálvame'. Dissabte a aquella mateixa hora s'emet el 'Deluxe', que últimament no anota les audiències esperades. Seria tot un cop guanyar-los.