Tamara Falcó és la protagonista de les últimes setmanes. Només un dia després de la confirmació del seu enllaç matrimonial es va filtrar un vídeo on es podia veure a Íñigo Onieva besar-se amb una altra dona. Això, i altres vídeos, va provocar la ruptura entre la filla d'Isabel Preysler i l'empresari de lleure nocturn. 'Sálvame' va ser un els programes que es va acarnissar amb la col·laboradora de 'El Hormiguero'. Tanmateix, per un moment la va lloar quan va contestar a la trucada de Jorge Javier Vázquez i va parlar en primícia amb el programa. Però tan sols uns dies més tard, el presentador la va tornar a atacar i enemistar-se amb ella per les seves polèmiques declaracions en un congrés ultracatòlic celebrat a Mèxic.

'Sálvame' va fer història de la televisió amb Tamara Falcó. La xef va parlar amb el programa fins i tot abans de la seva declaració als mitjans de comunicació en el Teatro Real, i fins abans que a 'El Hormiguero'. Unes paraules que van doldre a Pablo Motos i a diverses publicacions com 'Hola'. Aquesta exclusiva s'hauria pagat amb més de 60.000 euros, segons els experts.

Tamara Falcó efe
Tamara Falcó efe

"Tamara Falcó 1 - Jorge Javier 0", va posar el presentador català en el seu Twitter rendint-se als peus de la marquesa. Però dos dies més tard Tamara Falcó va acudir a la tertúlia de 'El Hormiguero', en la qual participa tots els dijous al costat de Juan del Val, Nuria Roca, Cristina Pardo i el mateix Pablo Motos. Encara que ja havia parlat llargament, el programa va aconseguir un espectacular 24,7% de quota de pantalla i 3,3 milions d'espectadors liderant el dia i deixant sota mínims l'opció de Telecinco. 'Malson al paradís' es va conformar amb un pèssim 8,5%.

Paolo Vasile es va adonar que Telecinco havia convertit Tamara Falcó en un personatge molt més estimat i això podria haver beneficiat l'audiència de 'El Hormiguero'. Per aquesta raó les tornades han canviat i ara han decidit atacar-la amb una campanya de desprestigi, tal com assegura Informalia.

Mediaset contra Tamara Falcó

"Tamara treballa en la competència i no podia ser que des de Telecinco es posicionaran amb ella i generessin interès en ella", aclareix un treballador de la cadena de Fuencarral a Informalia. Tots els programes de Mediaset parlaven bé de Tamara i això no podia ser, així que la direcció del grup els va donar un toc d'atenció.

De donar suport a Tamara Falcó per patir la infidelitat d'Íñigo Onieva a retratar-la per les seves polèmiques declaracions. El primer en arremetre contra ella va ser Jorge Javier Vázquez. "Ets un absolut frau i un element nociu i molt nociu per a la societat", "espanta la manera que té de demonitzar als qui no pensen com ella" o "és la més ferma representant de l'Espanya negra" són només algunes de les frases que li ha dedicat. I el van seguir tots els col·laboradors. Ni un es va posicionar a favor seu.

Tamara Falcó MEDIASET
Tamara Falcó MEDIASET

Tots els treballadors de Telecinco van deixar clar que aquest discurs no era apropiat i que perjudicava el col·lectiu LGTBIQ+. Però la campanya de desprestigi no va donar els seus fruits. 'El Hormiguero' segueix sent el programa líder de la televisió després de 17 temporades i anota resultats estratosfèrics. La marquesa de Griñón va tornar a parlar públicament en el programa i va aclarir la seva última polèmica davant de més de 2,5 milions d'espectadors.

"Per a mi això és especialment difícil perquè està tret de context. Tothom que vulgui pot veure el vídeo, que dura uns nou minuts. Jo estava parlant sobre el meu ex. I com era una cosa de les famílies, jo estava explicant les raons per les quals pensava que avui dia no podia tenir una família amb ell. En cap moment no vaig fer cap al·lusió a cap col·lectiu LGTBI ni res per l'estil. Res més lluny de la meva intenció. Si es veu el vídeo no té res a veure. I jo crec que per a tot hi ha un bec i ara mateix han decidit utilitzar aquestes paraules en contra meva. Si algun col·lectiu s'ha vist afectat per aquestes paraules, com ha estat el cas, que me l'han dit els meus amics que han atacat, de veritat que demano disculpes. I convido que vegeu el vídeo perquè no és veritat. Així que allà el deixo i és l'última vegada que parlo de tot això perquè ni tan sols havia d'estar aquí parlant d'això, però bé, era dins dels temes i bé, aquí el deixo".