Paolo Vasile és qui té l'última paraula sobre les emissions i els rostres que es contracten a la cadena. El directiu italià està molt preocupat per les últimes dades d'audiència d'aquests mesos. A l'agost i el setembre, Telecinco ha perdut el lideratge i aquest mes d'octubre està alhora amb Antena 3, de moment. L'últim reality de la cadena 'Secret Story' no els ha funcionat com s'esperaven. Tampoc 'La última tentación', amb concursants d'edicions passades. I els programes de la cadena han estat mancats de notícies. Per això sorprèn que Mediaset no hagi emès abans la segona part del documental de Rocío Carrasco, anunciat per a la tardor.

rocio garric EP

Rocío Carrasco

Molts mitjans van començar a parlar d'una possible cancel·lació de l'espai a causa de l'enrenou format en xarxes socials i les denúncies que ha rebut 'La fábrica de la tele' pel clan Flores, una cosa que assumeix Paolo Vasile. Aquest hauria demanat que abans de gravar i emetre el documental es miri tot amb lupa. No vol cap error.

I és que sembla que la relació amb Rocío Carrasco ja no és tan fructífera com el mes de març passat. L'ex d'Antonio David Flores va gravar els 12 capítols del documental i va emetre dues entrevistes exclusives. Després d'això, es va assegurar l'enregistrament d'una segona part i se la va fitxar com defensora de l'audiència de 'Sálvame'. Tanmateix, després de diverses setmanes va desaparèixer de la pantalla. Va coincidir amb els mesos estivals i tot feia presagiar que era un descans, però no. Ni en el mes de setembre ni octubre no ha aparegut. Ella mateixa explica que està bolcada amb els enregistraments de la segona part del documental.

antonio david flors GTRES

Antonio David Flores

Telecinco ha espremut al màxim Rocío Carrasco en els últims mesos i ja no li sap treure més suc, per aquesta raó li ha donat un respir. Encara que sembla que és Paolo Vasile qui l'hauria deixat en 'stand by' a causa de les nombroses crítiques que reben en xarxes socials, la força de la "marea blava". Amb el documental de Rocío Carrasco es van crear dos bàndols, els que estan en contra d'Antonio David Flores, i els que estan a favor.

L'única intenció de Paolo Vasile és guanyar diners, però no a qualsevol preu. Per culpa d'aquest documental i la forma de fer les coses, 'la fábrica de la tele' ja ha rebut dues demandes, una per part d'Antonio David Flores, que ja ha guanyat, li hauran de pagar 80.000 euros, i una altra de Rocío Flores, el qual també apunta a guanyar l'influencer.

rocio flors instagram

Rocío Flores

L'aparició de Rocío Carrasco només va fer que alguns col·laboradors s'enfadessin amb el programa, com Kiko Matamoros, per no tenir llibertat per donar la seva opinió. Fins i tot la filla de Rocío Jurado va vetar alguns tertulians.

La secció de Rocío Carrasco rebia constants anomenades en contra seu, especialment per la seva nul·la relació amb els seus fills. Lògicament, aquestes estaven prohibit emetre's, per aquesta raó es va decidir cancel·lar la secció, més que prescindible, i es va deixar de comptar amb la dona de Fidel Albiac.