Es compleixen dos anys des que Paloma Cuevas i Enrique Ponce van fer pública la seva ruptura. No obstant això, el matrimoni ja estava trencat d'abans, feien vides separades. En aquells mesos el torero va conèixer Ana Soria, el seu nou amor. Una jove estudiant de dret. Firmar el divorci ha estat una tasca molt difícil i és que no es posaven d'acord en tots els punts, especialment els relacionats amb les seves filles.

La filla gran de Paloma Cuevas i Enrique Ponce es va assabentar de la relació del seu pare mitjançant les xarxes socials, on aquest no parava de publicar fotografies amb ella. Aquesta era una clàusula del divorci. L'empresària va demanar al torero que no publiqués res a les seves xarxes socials ni concedís entrevistes.

Paloma Cuevas EFE
Paloma Cuevas EFE

Paloma Cuevas s'ha centrat en els seus compromisos professionals i en les seves dues filles, el motor de la seva vida, i en el seu pare, que ara està molt delicat de salut. De moment, encara que se li ha adjudicat algun home, l'empresària està soltera i molt feliç. Ara mateix és una dona lliure. A més, el seu últim projecte és tot un èxit. Es va associar amb Rosa Clará per dissenyar una col·lecció càpsula de vestits de festa.

Les filles de Paloma Cuevas no volen conèixer a Ana Soria

En aquests dos anys Paloma Cuevas mai no ha parlat davant de la premsa d'Enrique Ponce. Tanmateix, en aquesta ocasió, davant la porta de l'església madrilenya de Los Jerónimos, ha manifestat que amb Enrique "tot està molt bé". La relació entre ells seria amistosa, especialment pel bé de les seves dues filles, i d'aquesta forma conclouria tots els rumors

Paloma Cuevas EFE
Paloma Cuevas EFE

Les nenes viuen amb Paloma Cuevas a Madrid, on tenen la seva escola i els seus amics. No van amb Enrique Ponce perquè les dues petites no volen conèixer a Ana Soria, almenys en el dia d'avui. A més, el torero resideix amb l'advocada a Almeria, on està acabant els seus estudis.