La història es repeteix i sembla no tenir final. La guerra entre Rússia i Ucraïna ha silenciat els contagis de Covid a tot el món. A Espanya pràcticament no se'n parla a cap mitjà, fins i tot s'estudia la possibilitat d'eliminar la mascareta en interiors pròximament. La realitat és que els contagis han descendit considerablement fins a números històrics, però això no vol dir que la malaltia hagi desaparegut, de fet conviurà amb nosaltres, però estem aprenent a fer-ho.

En aquests dos anys de pandèmia hi ha persones que encara no s'han encomanat de Covid i n'hi ha altres que ho han fet per partida doble. És el cas de Pablo Motos. El valencià ha tornat a encomanar-se i per aquesta raó aquesta nit no presentarà 'El Hormiguero', s'espera que compleixi amb la quarantena i tampoc no ho faci durant la setmana. Tornarem a veure'l dilluns vinent.

Nuria Roca presenta 'El Formiguer'

Nuria Roca / ATRESMEDIA

Pablo Motos només ha faltat al programa en els seus 16 anys per culpa de la Covid

Pablo Motos mai no ha faltat a l'espai en els seus 16 anys d'història. De fet, sempre que s'ha hagut de sotmetre a una operació ho ha fet en vacances d'estiu, Nadal o Setmana Santa, fins i tot en divendres, quan no es treballa, i ha tornat dilluns al programa amb escaiola. El Covid és l'únic que ha aconseguit retirar el valencià del seu programa.

Per sort, compta amb una bona substituta. Aquest fet va provocar que l'any passat Nuria Roca hagués de substituir durant dues setmanes a Pablo Motos en l'espai i va aprovar amb nota, tant que li van donar programa propi, 'La Roca'. Va ser el seu ressorgir en televisió. I novament serà ella qui s'ocupi aquesta setmana de l'espai. Una cosa que han aplaudit els espectadors del format. Recordem que amb la valenciana van anotar una de les seves millors dades de la temporada.

Segons ha avançat el compte oficial del programa a Twitter, Motos "està bé i sense símptomes", igual com el va succeir fa un any. No s'ha de preocupar.

Novament, Pablo Motos es tancarà a la seva habitació, una cosa que no li va agradar, però el primer és la salut, especialment dels seus. En aquesta ocasió el viu amb menys temor. "Acabo de passar per una malaltia per la qual es moren centenars de persones tots els dies. Et dona i és una ruleta russa, en la qual pots ser des d'asimptomàtic a morir," va arrencar dient. "He passat por. He passat por per mi i, sobretot, per la meva dona, per si l'havia encomanat. Perquè quan tens això no saps qui pots estar encomanant".

Llavors, tan sols les persones més grans havien rebut la primera dosi de la vacuna "Sortia tots els dies en el programa amb tota l'energia que podia, però no he estat asimptomàtic del tot", va revelar. "Sembla que és bastant comú tenir símptomes mentals, com bastanta tristesa i ganes de plorar sense saber per què. Després m'han explicat que és bastant comú. M'enviaven un missatge i plorava, obria la finestra i plorava, encenia Google i plorava... Era molt estrany". Si hi va haver una cosa que Motos va voler fer en la seva tornada va ser donar les gràcies a tothom. "El més important és que m'he sentit molt estimat. El vostre afecte, i el de la gent que em coneix, m'ha portat de la mà i m'ha subjectat quan era més fràgil. No ho oblidaré en la vida".